No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaarika ja valge šokolaadi maius

by - neljapäev, juuli 27, 2017



Suviselt kerge tekstuuriga maitsev dessert. See on lihtne ja maitsev magustoit, mille kõige keerulisem valmistamise osa on šokolaadi sulatamine. Selle magustoidu valmistamisega saab hakkama küll igaüks!

Koostis:
500 gr. maitsestamata jogurtit
100 gr  valget šokolaadi
150 gr  vaarikaid

Valmistamine:

Tõsta jogurt suuremasse kaussi ja lase seista kuni selle toatemperatuuri saamiseni, see on vajalik, et šokolaad ei läheks tükki.
Sellel ajal tükelda šokolaad ja sulata vesivannis.
Vesivannil šokolaadi sulatamiseks on vaja kahte anumat; väiksem, kuhu pannakse kuum vesi ning suuremat, mis katab veenõu täielikult ning ulatub ka veidi üle servade, mis takistab veeauru väljatungimist. Tükeldatud šokolaad asetatakse puhtasse ja kuiva suuremasse kaussi ning tõstetakse vesivannile. Aegajalt segades lastakse šokolaadil rahulikult sulada.
Kui šokolaad on sulanud vala see vaikselt jogurti sisse, seda koguaeg segades. 
Seejärel lisa vaarikad ja sega kergelt läbi. 
Võid jäta järele mõne vaarika, et see kaunistuseks pokaali peale panna.
Nüüd võta magustoidukausikesed ja tõsta parajate portsudena klaasi. Kaunista vaarikate ja kakaopulbriga või tumeda šokolaadi puruga.
Tõsta külmkappi jahtuma. Hea kui ta seisab seal paar tundi.

Head isu!



©Koduhaldjas.com

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate