No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Iidse Saturni tootemi horoskoop

by - reede, veebruar 16, 2024



See horoskoop põhineb Saturni tsüklil, mis antiikajal oli 32 aastat. Selle ajalugu ulatub enam kui 4000 aasta taha. Zoroastrism on kõigi religioonide aluspõhi. Planeedi Saturni 32-aastasel tsüklil, mis astroloogias sümboliseerib sisemist tuuma. Sellepärast peegeldab see horoskoop inimese sisemist olemust, tema isiksuse tuuma.
Loomad on valitsenud aastaid. Pärslased uskusid, et nende iseloomud peegelduvad nii aasta sündmustes kui ka sel aastal sündinud inimeste omadustes ja välimuses.
Horoskoop jagab sünniaasta tootemiteks. Selle horoskoobi järgi saate õppida tundma inimese sisemaailma.
Iga aastane tsükkel Zoroastri kalendris algab 21. märtsil, kevadise pööripäeva päeval, esimeste päikesekiirtega. See tähendab, et neid, kes on sündinud 1. jaanuarist 20. märtsini, patroonivad eelmise aasta tootemid.


Hirv
1938, 1970, 2002

Nende peas sünnib massiliselt loomingulisi ideid. Praktiliselt alati on liider kõigis tegemistes. Hirve tootemiga sündinutel on kingitus ära tunda kurjus kõigis selle ilmingutes. Reeglina on need uhked, tugevad inimesed, kes ei jää kunagi loorberitele puhkama. Nad on väga loovad, ideid lennult haaravad ja valmis mitte ainult oma unistusi teoks tegema, vaid ka teisi juhtima. Hirved suudavad juhtida mis tahes äri, nad on karismaatilised juhid. Tõsi, neil võib puududa enesekindlus.
Vabanege sisemistest kahtlustest, uskuge oma tugevusse - ja siis suudate kasvõi mägesid nihutada. Väliselt on Hirved tavaliselt kõhnad, pikka kasvu, pikajalgsed.



Jäär
1939, 1971, 2003

Nad ei oska teisi juhtida, kuid selle eest täidavad suurepäraselt kõiki neile määratud ülesandeid. Jäära aastal sündinute jaoks on peamine tunda end meeskonna liikmena: pere, inimesed, mõttekaaslaste meeskond. Traditsioonid, igavikulised väärtused, perekondlikud sidemed on nende jaoks väga olulised. Muide, need inimesed on oma esivanemate erilise kaitse all, nii et elu keerulisel hetkel on vaja lihtsalt vaimsetelt vaarisadelt vaimset tuge küsida - ja abi tuleb. Nad on suurepärased esinejad, kuid vajavad välist juhendamist: muidu on nad kadunud ja raisatud.
Väliselt sarnaneb Jäär oma tootemiga: ei kõhn ega paks, lokkis juuksed, punnis silmad ja suured hambad.


Mangust
1940, 1972, 2004

Mangusti aastal sünnivad loovad isiksused, mobiilsed, kes suudavad liikuda igas olukorras, intuitiivselt leida kõige keerukamale probleemile õige lahenduse. Need on lojaalsed ja väga avameelsed inimesed, saladuse hoidmine on nende jaoks ebaloomulik, nii et nad mitte ainult ei suuda hoida saladusi, vaid ei pea seda vajalikuks. Mangustid armastavad seiklusi ja neil on tihti õnne. Nad on kriisiolukordades hädavajalikud: nad suudavad kallima inimese igasugustest olukorrast välja tõmmata, kuid igapäevaelus pole nendega lihtne: nad on liiga ettearvamatud. Neid inimesi saab rahvamassis hõlpsasti eristada: pikakäelised ja pikajalgsed, nad liiguvad nii justkui tantsiksid.



Hunt
1941, 1973, 2005

Nad armastavad ekstreemsusi. Ei tunneta ohtusi. Nad on kartmatud sõdalased. Need on sündinud äärmuslased, kes jumaldavad kriisiolukordi, kus neil õnnestub korraldada duell kurjuse jõududega - ja osutuvad võitjaks. Hundid ei tunne praktiliselt ohutunnet ja satuvad mõnikord ilma vajaduseta raskustesse. Rahulik ja vaikne elu võib viia neid depressioonini, kuna selle tootemi inimesed reisivad palju või valivad oma töökoha just selle järgi.
Neid eristab sportlik füüsis, nad on väga jässakad, kuid mitte mingil juhul paksud.



Toonekurg
1942, 1974, 2006

Neid inimesi iseloomustab liigne aristokraatlikus.Nad on ülbed inimesed, väga kiindunud oma kodusse ja oma lähedastesse. Nad armastavad reisida, kuid naasevad alati oma pesasse. Perekond on nende jaoks esikohal. Nad hindavad hubasust ja korda, kuigi oma olemuselt on nad askeetlikud ja saavad hakkama minimaalse mugavusega. Nad loodavad alati ainult iseendale, neile ei meeldi lähedasi koormata, kuid nad on ise alati innukad. Toonekured hindavad kõrgelt pereväärtusi, abielluvad armastuse pärast ja hoiavad seda tunnet enamasti kogu elu. Teistkordne abielu toonekure inimestel on haruldane.
Toonekurgi eristab saledus, neil on pikad jalad ja pisut piklik nägu.



Ämblik
1943, 1975, 2007

Arvatakse, et see olend on negatiivsuse kehastus. Kuid asjata: zoroastrianismis on Ämblik püha loom.
Nendele inimestele meeldib tegeleda intriigidega, millega nad tihti kokku puutuvad.
Nad liiguvad aeglaselt, kuid kindlalt oma eesmärkide poole.
Ämbliku kaheksa jalga tuletavad meelde kaheksat kardinaalset punkti ja spiraalikujuline keha on näide ühtse võrguga ühendatud saatuse niitidest. Nii on Ämblik-inimestel kaasasündinud kingitus enda ümber inimesi ühendada (siiski reeglina väldivad nad juhtimisposte, üritades mängida hallikardinali rolli), saavad nad eraldi asjadest luua ühtse pildi. Teisisõnu, nad koovad oma võrku. Ämblikud armastavad õppida, reeglina on nad väga head käsitöölised: õmblevad, koovad, tikivad jne. Need inimesed on aeglased, kuid sihikindlad: Ämblik jõuab varem või hiljem kindlasti oma eesmärgini.
Ämblikke eristavad pikad käed ja visad sõrmed.



Madu
1944, 1976, 2008

Nad mõtlevad alati enne kui midagi ütlevad. Nende meel on terav. Emotsioonidele antakse harva voli.
Mao aastal sündinud inimesed on nutikad, ettearvamatud ja mitte liiga seltskondlikud. Need on arenenud intuitsiooniga sündinud müstikud, filosoofid, kes mõistavad sügavalt paljusid maailma saladusi. Maod on hästi orienteeritud rasketeks keerulisteks olukordadeks, kuid annab harva nõu lähedasele inimesele: ainult siis, kui tõesti seda väga vajatakse. Pühendumus, truudus on tema eripärased omadused, väliselt külmad ja mitte liiga emotsionaalsed. Mao inimesed on äärmiselt kiindunud oma valitud inimeste külge.
Madusid eristavad sügavalt silmad, paindlikkus, plastilisus.



Kobras
1945, 1977, 2009

Need on kalkuleerivad inimesed ja meistrimehed, nad ei istu kunagi jõude ja on väga külalislahked. Koprad on äärmiselt töökad, nad hindavad mugavust, kindlustunnet ja ilu.Nad armastavad väga majapidamistöid teha. Muidugi võite alati loota Koprale: kui ta juba lubas, et ei vea teid alt, siis seda teeb maksku, mis maksab. Need on perekonna ilusad isad ja emad, ustavad abikaasad, head tütred ja pojad. Nende inimeste iseloomulik tunnus on võime heidutusele vastu seista: olgu see kui raske tahes, usub Kobras parimat.
Reeglina on need inimesed tugevad, mitte pikad, tugevad ja väga vastupidavad.



Kilpkonn
1946, 1978, 2010

Kilpkonn inimesed mõtlevad alati kaua, on pikaldased ja kohmakad. Inimesed hindavad neid, kes rasketel aegadel panevad oma õla alla- ja nemad need ongi. Need inimesed on salajased ja aeglased, nad valivad elus tõestatud ja usaldusväärseid teid - kuid nad järgivad neid enesekindlalt ja aitavad kaaslasi. Neil inimestel on suurepärane mälu: nad mäletavad alati neid, kes neid rasketel aegadel toetasid ja on neile selle eest tänulikud, kuid mäletavad ka halbu inimesi, ega jäta neid karistamata. Varem või hiljem leiab kilpkonn viisi inimesele kätte maksta - taastades seeläbi õigluse.
Inimesed-kilpkonnad eristuvad tiheda nahaga, neid iseloomustavad “kilpkonnaharjumused”: aeglus, komme pisut kaela ette ajada juskui vaataks või kuulataks ta midagi.



Harakas
1947, 1979, 2011

Seltskondlikud inimesed, kellel on arenenud intuitsioon. Selle tooteemi all sündinud inimesi eristab terav meel, suurepärased organiseerimis võimed ja arenenud intuitsioon. Nad on väga jutukad, tunduvad kohati latataradena, kuid see on eksitav mulje: harakad ei viska sõnu kunagi tuulde, pigem mängivad nad mingit mängu. Need on osavad tegude inimesed, kes on võimelised tegema mitmeid asju korraga ning alati valmis võtma riske. Reeglina on risk õigustatud: harakad on üllatavalt õnnelikud, justkui saatus ise mängiks neile sobivad trumbid kätte. Need on uuendajad, kes tervitavad muudatusi, sillutavad alati oma tee, keeldudes teiste sisse kõnnitud radadest.
Harakad on hästi ülesehitatud, osavad, vilkad ja väga liikuvad.



Orav
1948, 1980, 2012

Alguses on pere ja siis kõik muu, on selle tootemi moto.Elavad, nutikad, kodused, vilkad ja väga töökad oravad tunduvad pisut kerglased, kuid see on petlik mulje. Tegelikult on sel aastal sündinud inimesed sügavalt seotud perekonna ja oma armastatuga, kõrgelt väärtustavad abielu ning on ustavad ja usaldusväärsed partnerid. Selle tootemi subjektidele on iseloomulikud meeleolumuutused: põhimõtteliselt on rõõmsameelsed, aga on võimelised aeg-ajalt masendusse langema. Tundes armastust ja tuge, tulevad Oravad emotsioonidega hästi toime.Need inimesed on väga konservatiivsed - nii maitse kui ka eluväärtuste osas.
Neid iseloomustab kõhnus, liikuvus, Orava eripära - elav välimus.



Vares
1949, 1981, 2013

Armastavad üksindust. Need on üksikud ja individualistid. Neile ei meeldi kedagi käskida ega ka ise kuuletuda, nad on ükskõik millise kollektiivi ees häbelikud ega suuda vähimatki survet taluda. Vares loob perekonna harva kui siis reeglina juba täiskasvanueas, kuid sagedamini jäävad nad ikkagi vallalisteks. Isegi kui Vares abiellus, ei muutu tema tegelaskuju kuigi palju: ta elab jätkuvalt omaette, püüdes mitte oma perekonda sekkuda ega lase kedagi oma isiklikku ruumi. Nad jäävad alati oma üksinduse lainele. Nad lahendavad kõik probleemid ise ega küsi kelleltki abi.
Vares on põlastav ja puhtusefriik, miski ei suuda teda rohkem endast välja ajada kui mustus ja korralagedus. Veel üks tootemi eristav tunnus: soov elada alati oma kulul: Vares ei võta kunagi laenu, sest nad ei taha olla teistest sõltuvad.
Neid iseloomustab tugev füüsis, nagu "tugeva kondiga", neil on suurepärane jume ja hea nahk.



Kukk
1950, 1982, 2014

Selle tootemi egiidi all sündinud on tõelised revolutsionäärid, reformijad, tõeotsijad. Julgus, otsustavus, tahtmatus igavesti ebaõigluse vastu seista viivad kuke lahingusse. Nad on ringijuhid ja algatajad.Tahad alati muutusi ja uuendusi.See on haruldane, kuid nad viivad asjad oma loogilise järelduseni.Kuid nad ei lõpeta sageli alustatud tegevust: niipea, kui lahing barrikaadidel hakkab pikale venima, hakkab Kukel igav ja ta hakkab uutele barrikaadidele silma viskama. Sellegipoolest õnnestub kukkedel probleem sageli probleemideta lahendada, nii et paljud kukepoksid toovad talle ja teistele kasu. Kuked pole mitte ainult sõdalased, vaid ka kodu ja lapsi hoidvad pereinimesed. Nad armastavad uhkeldada, jumaldavad kauneid riideid ja neile meeldivad pidustused.
Kukke eristab liikuv nägu ja rikkalik miimika.



Härg
1951, 1983, 2015
 
Härja aastal sünnivad väga kangekaelsed, töökad ja kannatlikud inimesed. Nende inimeste kannatlikkust saab vaid kadestada. Nad usuvad imedesse, on naiivsed ja heatahtlikud. Nad otsivad alati endale vaimset juhti. Lõppude lõpuks saab temast, nii pehmest kui vaha, soovi korral ükskõik mida vormida! Härjad on haavatavad, tundlikud, neid ei iseloomusta julgus ja eriline otsustusvõime, ent neile, keda nad armastavad, ning ka põhjusel, mida nad peavad õigeks, on härjad valmis oma elu andma.
Reeglina eristatakse Härja inimesi tugeva kehaehitusega, nais-Härjal on iseloomulik lopsakas büst.




Mäger
1952, 1984, 2016

Sel aastal sündinud inimesed on salajased, kinnised, neil pole kerge kontakti luua.
Tõsi, inimest usaldades, tema südant avades on Mäger pühendunud ja ustav sõber, kes on valmis igal hetkel aitama. Kuid samas kõige olulisemast: näiteks oma elu põhitegevusest ei pruugi Mäger rääkida isegi kõige lähedasematele. Mägrainimesed on innukad omanikud, nad on äärmiselt kokkuhoidvad ja praktilised, väga kodused ja toimekad. Neid iseloomustab konservatiivsus, tunnustatud väärtuste austamine. Reeglina näitavad nad erilisi võimeid matemaatika, loogika, psühholoogia valdkonnas. Paljud mägrad kipuvad olema ülekaalulised, kuid nende nägu on sageli terav.

Kaamel
1953, 1985, 2017

Kaameli totemi all sündinud inimesi iseloomustab sügav intelligentsus, nad on läbinägelikud. Samal ajal on kaamelid kurikuulsad skeptikud, kes ei võta midagi iseenesestmõistetavana, suudavad alati kõiges ja kõigis vigu leida: tõenäoliselt kuulutas kaamel esimesena, et Päikesel on laigud. Selle totemi inimesed on terava keelega, armastavad tõde välja öelda ja teavad oma väärtust. Kaamelile võib alati loota: kui ta on juba tööle asunud, ei pane teda miski poolel teel peatuma ega oma plaanist loobuma. Kaamel armastab pereliikmeid - abikaasat, lapsi - hellalt ja pühendunult, kuigi ta näitab seda harva välja. Ta on oma lähedaste suhtes nõudlik, kuid on siiski valmis neile kõike andestama.
Sellel tootmil ei ole iseloomulikke väliseid tunnuseid.



Siil
1954, 1986, 2018

Siili tootemi all elavad inimesed ei võta midagi iseenesestmõistetavana, neil on kõigest oma arvamus ja nad usaldavad ainult iseennast, oma silmi ja kõrvu. Ja kui Siil on kord otsuse teinud, ei tagane ta sellest! Siil püüab seda, mida ta pidas kurjaks, igal viisil hävitada või kahjutuks teha, kuid seda, mida ta pidas heaks, kaitseb siil viimse vere tilgani. Kinnisilmi võib teda usaldada, kuid Siiliga koos elamine ei ole vahel lihtne: ta pole mitte 100% korralik inimene, vaid ka teada-tuntud põngerjas. Siil inimesed on hoolikad ja armastavad detailides kinni pidada.
Siilidel on reeglina suur pea, juuksed tõusevad püsti ja neil on sageli terav nina.



Metskits
1955, 1987, 2019

Metskitse tootem premeerib oma subjekte aristokraatia, kunstilisuse ja rafineeritusega. Nendel aastatel sündinud inimestel puudub aga sageli tunnetuse sügavus: nad libisevad mööda pinda, valides lihtsaimad teed. Metskits on pelglik, tõsised katsumused ja sügavad tunded hirmutavad ja tõrjuvad teda, kuid kerges flirdis on nad tõelised virtuoosid. Selle tootemi inimesed on kunstivaldkonnas sageli andekad, nad on väga tundlikud, romantilised, kuid neid ei saa tõsiselt võtta.
Väliselt on nad eriti atraktiivsed: graatsilised, kogenud, klaasitud silmadega.



Elevant
1956, 1988, 2020

Elevandi aastal sündinud inimesed on soliidsed ja konservatiivsed. Need on kollektivistid, kes eelistavad alati tegutseda meeskonnas ja kaitsta oma kogukonda – pere, klanni, sõpruskonna, riigi huve. Need on suurte projektide laitmatud juhid. Elevant on tasakaalukas ja rahulik, kuid kui kellelgi õnnestub teda endast välja viia, siis süüdistagu selles iseennast: raevunud elevant pühib minema kõik, mis ta teele ette jääb! Ja üldiselt: kui selle tootemiga inimene on otsuse teinud, on teda võimatu peatada, ta saavutab oma eesmärgi iga hinna eest ja ületab kõik takistused. Peamine puudus on kahtlus ja enesekindluse puudumine.
 Elevandi välimus vastab tootemile: nad on suured, massiivsed inimesed, keda eristab sageli pikk nina.



Hobune
1957, 1989, 2021

Hobuseaastal sündinud on töökad ja julged inimesed. Nagu elevandid, on nad veendunud kollektivistid: nad töötavad kõige paremini meeskonnas ja elavad suures peres. Selle tootemiga inimene peab kindlalt oma sõna, kuid võib olla on liiga tormakas, enesekindel ja talle meeldib teha suurejoonelisi plaane. Tihti lähevad sellised inimesed oma projektide arutamisel liialt kaasa, kuid kui Hobune hakkab ideed ellu viima, on parem mitte tema teele ees seista.
 Tavaliselt on hobused hästi üles ehitatud, nad on uhke kehahoiakuga sportlased. Neil on suurepärased hambad ja karmide juustega.




Gepard
1958, 1990, 2022

Gepardi aastal sündinud on ausad, sihikindlad ja üllad inimesed. Need on sündinud kaitsjad, kes on võimelised mitte ainult nõrgemate eest hoolitsema, vaid ka kõige keerulisema olukorra lahti harutama: gepardid arvutavad suurepäraselt kõik plussid ja miinused, oskavad ohtu ennustada ja leiavad olukorrast alati optimaalse väljapääsu. Gepardit eristab alistamatu temperament, surve, kavalus ja sihikindlus eesmärgi saavutamisel. Kui selle tootemiga inimene taandub, tuleb ta tagasi alles siis, kui on jõudu kogunud, et uuesti lahingusse astuda. 
 Väliselt on nad heas vormis, graatsilised ja väga tugevad. Gepardil on tugev pilk.



Paabulind
1959, 1991, 2023

Paabulinnu aastal sündinud inimesed armastavad ennast näidata, mängida, unistada ja ühiskonnas särada, kuid ei suuda midagi põhjalikult teha. Kuid kogu oma elu avastab paabulind endas uusi andeid, leiab ja demonstreerib täiesti ootamatuid võimeid, mida ta ise ei kahtlustanud endal olevat. Ka selle tootemiga sündinud inimese iseloom muutub pidevalt. Paabulinnud on vähe seotud materiaalsete väärtustega, maiste hüvedega, niipea kui neil on raha, kulutavad nad selle naudingutele. 
Need on väga säravad, originaalsed inimesed, nende kohta öeldakse: "ilutulestiku inimesed".



Luik
1960, 1992, 2024

Luigeaastal sündinud on idealistid. Nad on ennastsalgavad, uhked ja püüavad teenida kõrgeid ideid. Luik püüab materiaalsele maailmale mitte liiga palju tähelepanu pöörata ja seetõttu pole ta maistes, materialistlikes asjades kuigi edukas. Inimesed, kellel on luige tootem, on äärmiselt emotsionaalsed ja tundlikud, väga kiindunud kodusse – kuid nad ei suuda ise perepesa ehitada. Üldiselt ei tohiks te neile tõsistes asjades loota: nad ise vajavad abi ja tuge. 
Sel aastal sündinuid eristab elegants, graatsia, paindlikkus ja sageli on neil inimestel pikk kael.



Ilves
1961, 1993, 2025

Ilvese aastal sündinud inimesed on tõelised seiklejad. Neid iseloomustavad tujukõikumised: rahulikud kodukassid võivad hetkega muutuda vihaseks metsaliseks ja muutuse põhjus on selge vaid ilvesele endale, ümbritsevad on sellst täielikus hämmingus. Just see omadus takistab selle tootemiga inimestel sageli sõprus- ja armusuhteid säilitada: oma ettearvamatu käitumisega peletavad nad lähedasi eemale. Kuid kõige raskematel hetkedel aitab teda veel üks Ilvese omadus: vajadusel suudab selline inimene end mõne sekundiga mobiliseerida. Ilvest eristab kõrgendatud enesehinnang.
 Välimuselt on neil tavaliselt midagi kassilaadset.



Eesel
1962, 1994, 2026

Eesliaastal sünnivad töökad ja visad inimesed. Nad on tõsised, usaldusväärsed ja sõbralikud, kuid kui nende ümber juhtub midagi ebameeldivat, tekivad vaidlused, tülid, konfliktid, muutuvad eeslid endassetõmbunuks ja kangekaelseks. Nad on võimelised tegema kõige raskemat ja vastutusrikkamat tööd: eesli jaoks on peamine, et ta kuuleks õigel ajal julgustust ja head sõna. Eesel teab, kuidas keerulisest argiolukorrast välja tulla rahulikult, tegutsedes mõistlikult ja tasakaalukalt. Kuid ta ei talu segadust ega konflikte: ta tõmbub endasse, tõmbub tagasi ärist ja otsuste tegemisest. 
Tavaliselt on selle tootemiga inimestel piklik nägu ja tugevad, kergelt väljaulatuvad hambad.



Jääkaru
1963, 1995, 2027

Jääkaru aastal sünnivad tugevad, kirglikud, armastavad ja õilsad natuurid. Nad on väga kannatlikud, kuid olge ettevaatlik, et mitte ületada oma kannatlikkuse piiri: see on sama ohtlik kui tõelise karu narrimine! Kuid neile, keda Jääkaru usaldab, saab temast parima sõbra ja usaldusväärseima kaitsja. Inimesed, kellel on see tootem, armastavad ka patronaaži pakkuda, eriti kui nad on kindlad, et nende heateod langevad viljakale pinnasele.
 Jääkarudel pole ilmseid väliseid erinevusi.


Kotkas
1932, 1964, 1996

Kotka-aastal sündinu tunneb end alati teistest veidi kõrgemal. Need on uhked inimesed, neid eristab kaasasündinud aristokraatia ja võime käituda väärikalt igas ühiskonnas. Kotkad on reeglina andekad juhid, nad on altid seiklustele, kuid käituvad alati rüütellikult. Kotkad on võimelised suurteks saavutusteks ja kui selle tootemiga inimene on millestki huvitatud, teeb ta eesmärgi saavutamiseks kõik endast oleneva. Kotkas teeb kõige paremini meeskonna loomist ja otsuste langetamist. Nad on võimelised nägema ka tulevikku.
Väliselt eristab kotkast tema uhke kehahoiak ja hästi kõlav hääl.




Rebane
1933, 1965, 1997

Rebaseaastal sündinud inimesed on targad ja kavalad. Nad suudavad lahendada ka isegi kõige keerulisemad küsimused. Nende inimeste hulgas on palju suurepäraseid pere- ja varaküsimuste juriste. Sel aastal sündinute saatused on reeglina keerulised ja segased. Neid võib ees oodata põnev elu mida ei saa kuidagi üksluiseks pidada! Rebaseid eristab harva hoolimatu julgus, kuid nad on äärmiselt ettevaatlikud ja kavalad. Pealegi ei suuda nad mitte ainult ise leida väljapääsu igast labürindist, vaid aitavad ka teistel lõksust välja tulla. 
Sageli on selle tootemiga inimestel peenike kehaehitus, neil on kitsas nägu ja kõhnad näojooned.




Delfiin
1934, 1966, 1998

Delfiini aastal sünnivad filosoofid. Nad on väga targad, kuid sama salajased, ei avalda kunagi oma tõelisi kavatsusi. Samal ajal on need tõelised rahusobitajad, kes suudavad leida iga inimesega ühise keele ja lahendada kõik probleemid kõige delikaatsemal viisil. Delfiin on alati valmis aitama ega tee seda kunagi demonstratiivselt. Sageli on delfiinide tootemiga inimestel telepaatilised võimed, igal juhul on nad üllatavalt läbinägelikud. 
Delfiinid on hea kehaehitusega, neil on sujuv kõne ja rafineeritud kombed.



Metsiga
1935, 1967, 1999

Need, kes on sündinud metssea aastal, on  julged ja otsustavad. Nad teavad, kuidas oma tugevusi väga täpselt hinnata, neile ei meeldi neid asjata raisata, kuid kui nad on oma eesmärgis kindlad, ei mõtle nad kaua. Metssead püüdlevad juhiks saamise poole ega karda avatud vaenulikkust. Vaatamata selle tootemi inimestele iseloomulikule enesekindlusele kuulavad nad lähedaste arvamusi, peres ja sõpradega näitavad nad üles peaaegu piiramatut kannatlikkust: metssiga võib andestada peaaegu kõik neile, kes on talle kallid. Kuigi metssiga on alistamatu meelelaadiga, on ta võimeline alluma võimule, kui ta on veendunud, et see on seaduslik.
 Neid inimesi iseloomustab sportlik kehaehitus, laiad õlad ja suur pea.




Öökull
1936, 1968, 2000

Öökulli tootemiga inimesed elavad oma ajakava järgi: reeglina eelistavad nad päeval magada, kuid on aktiivsed öösel. Need on sündinud ennustajad ja nägijad, seega on Öökulli jaoks peamine usaldada oma intuitsiooni ja kuulata sisehäält. Paraku on just see nende jaoks raske: öökullile on iseloomulik äärmine kahtlus. Lisaks on selle tootemiga inimesed (eriti mehed) väga reserveeritud ning neil on raskusi sõpradega ning ka pere loomisega. 
Kullid on eristavad ümarate silmade ja tuhmi hääle poolest.



Pistrik
1937, 1969, 2001

Pistriku tootemi all sündinud inimesed on võimelised suurteks asjadeks, kuid keegi ei julgeks neid taga rääkida. Nad on halastamatud ja hoolimatud ning armastavad ka bluffida. Üldiselt kipuvad nad olema teatraalsete efektide ja liialdustega. Hea juhendamise korral saavad nad aga tõsiste ülesannetega hõlpsasti hakkama. Nende häid impulsse tuleb tagasi hoida ja õiges suunas suunata. See on aga väga raske ülesanne: pistrikuaastal sündinud on väga uhked inimesed, kes ei talu mingit ettekirjutust. Pistrikutel on tavaliselt hea kehahoiak, keskmine kehaehitus ning neid iseloomustavad kiired ja tormakad liigutused.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate