No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Naiste nimed, mis meelitavad ligi üksindust

by - pühapäev, veebruar 18, 2024




Vanemad valivad oma lastele nimesid tavaliselt väga hoolikalt. Paljud usuvad, et nimi määrab mingil määral lapse edasise saatuse. Seetõttu tasub mõne nimega ettevaatlik olla.

Siin on mõned nimed, mis võivad nende omanike elu keeruliseks muuta.
Teie isiklikus elus pole õnne...

Inga

Inga põhiprobleem on ebastabiilsus. Nende kohta öeldakse: seitse reedet nädalas. See takistab selle nime omanikel tugevaid ja pikaajalisi suhteid luua.


Vera

Nimi annab selle omanikule visadust ja sihikindlust. Vera on võimeline saavutama peadpööritavaid kõrgusi, kuid on üks hoiatus – Vera saavutab oma eesmärgid läbi valu ja kaotuse. Seetõttu jäävad nad sageli oma isiklikus elus õnnetuks, kuigi kõrgel positsioonil.


Alexandra

See nimi "premeerib" naist puhtalt mehelike iseloomuomadustega. Ta püüab pidevalt oma valitud inimest kontrollida, lõikab tema tiivad, nagu öeldakse, ega luba tal initsiatiivi haarata. Selline käitumine ajab mehed temast eemale.

Tamara

Tamara jaoks jäävad tõsised suhted pidevalt tagaplaanile. Neid haaravad pidevalt teised plaanid ja eesmärgid. Ja isegi kui need naised kohtuvad oma unistuste mehega, hakkavad nad teda piinama oma armukadeduse ja soovimatusega olla avatud.

Margarita

Tal on keeruline ja tülitsev iseloom. Talle on raske meeldida, mistõttu enamik mehi kaotab lõpuks huvi temaga kohtamas käia. Tihti lõpevad Margarita suhted hääleka ja valusa lahkuminekuga.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate