No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimese iseloom värvide järgi ehk millest räägib sinu lemmikvärv

by - kolmapäev, veebruar 21, 2024



Teie lemmikvärv ei pruugi olla see, mis teie garderoobis domineerib, või see, millega värvite oma korteri seinu aastast aastasse. Oma värvi määramiseks peaksite ennast kuulama.Teadlased ütlevad,et värvieelistused ei ole juhuslikud ning see, mis värv kellelegi meeldib, räägib palju inimesed enda kohta.
Värv, mida unistustes ette kujutate, määrab teie iseloomu.

Niisiis, valige oma lemmikvärv ja uurige, mida see tähendab.


Punane

Aktiivsete inimeste värv. Mitte ainult aktiivne, vaid särav ja meeleheitel. Just sellistest inimestest sünnivad kangelased ja revolutsionäärid. Tõenäoliselt on meie ees sündinud juht, kes suudab oma ideedega köita teisi inimesi. Inimene, kes ei talu rutiini ja stagnatsiooni.
Inimesed, kelle lemmikvärv on punane, on tihti ekstravertsed, optimistlikud ja emotsionaalsed, võivad olla kannatamatud ja eelarvamusterikkad. 


Oranž

Rõõmsad, rahulikud ja produktiivsed inimesed valivad selle värvi! Nad otsivad alati uusi teid ja usuvad, et lootusetuid olukordi pole nii palju. Nad nakatavad kõiki ümbritsevaid oma optimismi ja entusiasmiga. Sageli naudivad nad matkamist ja lõkke ümber istumist. Nad teavad alati, mida lastega teha ja kuidas täiskasvanuid naerma ajada. Originaalne, heatahtlik, seltskondlik ja ekstravertne, kuid samas võib ta olla ka tujukas ja ebausaldusväärne sõber.


Kollane

Reeglina on kollase armastaja rahulik, tasakaalukas ja optimistlik inimene, kes teab oma väärtust. Määrab täpselt eesmärgid ja marsruudid nendeni. Ta teab, kuidas hoida selget pead ka kõige keerulisemates olukordades. Sageli on need ausad ja moraalselt tugevad inimesed. Nad ei ole valmis lühiajalise kasu nimel oma põhimõtteid ohverdama. Kannatlik ja tähelepanelik. Samuti veedavad nad rohkem aega rääkides kui tegutsedes. Neil on kadestamisväärne tahtejõud.


Roheline

Rahu ja lootuse värv. Selle valivad inimesed, kes püüdlevad harmoonia, rahu ja õigluse poole, kes ei kujuta end ette ilma pideva arengu ja edasiliikumiseta. Need, kes armastavad rohelist, õpivad suure tõenäosusega terve elu, sest esitavad endale kõrgeid, kui mitte liialdatud nõudmisi. Nad on lahked, suuremeelsed, põhjalikud ja armastavad toitu ning kuulujutte. Neil on sageli märkimisväärne kannatlikkus ja terav mõistus. 


Helesinine

Muljetavaldavad ja suure tõenäosusega väga lahked ja osavõtlikud inimesed. Tundub, et just nemad suudavad õiglaselt hinnata kõiki kõige keerulisemaid vaidlusi, ilma et see ühtki osapoolt solvaks. Siiski armastavad nad pea pilvedes olla! Tunnevad huvi teaduse ja erinevate avastuste vastu. Erineva teabe voost teavad nad, kuidas peamise info üles leida. Sinise armastajate hulgas on palju meeleheitel reisijaid ja ekstreemspordihuvilisi.  


Sinine

Need inimesed on sama arusaamatud kui ookean ise. Sinine on üks populaarsemaid värve ja tema fännid on rahulikud ja enesekindlad, kuid samal ajal võivad olla ka haavatavad, tudlikud ja suhetes nõudlikud.Iseloom võib saada nende peamiseks probleemiks: nad peavad suutma oma emotsioone kontrollida. Nad on täpsed ja ettenägelikud, hindavad heaolu ja mugavust. Suurt tähelepanu pööratakse sensuaalsetele naudingutele. Nad võivad istuda tundide kaupa kose, mere, tule ja lillede ees või pilti imetleda. Sageli tegelevad nad ise tõsiselt loovusega. 


Lilla

Selle värvi armastaja on seksikas, kirglik, keeruline ja teda seostatakse kuninglikkusega.Lilla fännid on äärmiselt loovad, sentimentaalsed ja romantilised. Välimuselt karmid, “violetsed” on seltskonnas rõõmsameelsed, vaimukad ja särtsakad. Nad hindavad kõrgelt vabadust ja sõltumatust.Nende jaoks on oluline asjade väljanägemine.Pole kiirete otsuste tegijaga tegemist. Nad peavad kõik korralikult läbi mõtlema, et "ideega magama jääda". Nad pole harjunud fiaskot taluma ja valmistavad seetõttu hoolikalt pinnast uuendusteks. Seetõttu kaotavad nad harva.


Must

Range ja kohustuslik- loob väga tugeva väljanägemise. Neile meeldib teistele muljet avaldada. Seksuaalne ja kirglik olemus.Tema austajad võivad olla konservatiivsed, kuid samal ajal julged ja enesekindlad.
Meie ees on teatud teatraalsusega isikud, kes on võimelised võluma ja panema inimesi endasse armuma. Siiski on neil reeglina üks kadestamisväärne omadus – oskus öelda kindel ei.



Seda heledat värvi eelistavad need, kes armastavad puhtust, otsekohesust ja neutraalset hoiakut.
Põhimõtteliselt ausad inimesed. Tõenäoliselt tähendab nende jaoks valetamine iseendaga vastuolus olemist. Nad ei karda publikut šokeerida ja näib, et isegi toidavad tekitatud efekti emotsioone. Nagu kala, vajavad nad teiste imetlust!Samal ajal püüdlevad nad edu poole ja armastavad avalikku tunnustust. Unistav ja vastutulelik.


Pruun

Vaoshoitud natuurid. Nad vaatavad maailma tõsiselt ja on teadlikud selle ebatäiuslikkusest. Need pole aga ainult kõrvalseisjad. Nad püüavad olukorda paremaks muuta ja sageli suudavad nad väljakujunenud korda muuta.Põhimõttelised ja tõsised isikud, usaldusväärsed inimesed. Konservatiivsuse tõttu ei mõista nad alati huumorit ja võivad naljameeste peale tõsiselt solvuda.


Hall

Näib, et väljend "hall kardinal" on mõeldud selle värvi armastajate kohta. Tõenäoliselt on neil loomalikud instinktid ja hea intuitsioon. Nad oskavad vestluskaaslast läbi näha esimesest hetkest peale. Siiski nad ei näita seda välja. Sest nad on oma olemuselt uurijad ja mingil määral intrigeerijad, kes tunnevad suurt huvi, kuidas sündmused edasi arenevad. Ja kui igav hakkab, võivad nad ka hagu juurde visata. Nad on tõhusad ja hoolsad.


Roosa

Roosa austajad on huvitatud maailmast ja rahust. Ta esindab armas olemist, puhtust, romantikat ja head iseloomu. Varjatus on võib-olla nende tegelase peamine määratlus. Erinevatel põhjustel ei taha sellised inimesed väga oma tõelist olemust näidata. Nad eelistavad varjata oma tegelikku olemust ümbritsevate eest ja ilmuda teistsuguse pildina – liigutavamalt, õrnalt. Ärge tehke viga: roosa loor peidab terasvarda.
Kuid reeglina on need muljetavaldavad inimesed. Ebatavalised olukorrad võivad neid pikka aega häirida. Enamasti on nad lahked ja osavõtlikud inimesed.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate