Röstsaia päev!
Veebruari viimane neljapäev on röstsaia päev, mis sel aastal langeb 29. veebruarile.
Selle asutasid 2014. aastal Tiptree World Bread Awards koos Brook Foodiga, et tähistada tagasihoidlikku leivaviilu. Väga mitmekülgne, röstsai võib kaugele jõuda! Seda saab süüa hommiku-, suupiste-, lõuna- või õhtusöögiks võileivana või katta lemmiklisanditega, nii magusate kui soolastega. Kas vajate ideid? Moos, tarretis, marmelaad, puuviljakompott, šokolaadimääre, maapähklivõi, välistamata köögivilju, kaunvilju ja valke, nagu avokaadoviilud, hummus, ubademääre, munad ja palju muud!
Röstime rõõmuga ja tähistame koos toredat päeva!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.