No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milliste loomadega sarnanevad erinevate sodiaagimärkide naised

by - neljapäev, veebruar 22, 2024

 


Kaljukits - koer

Kaljukitse sodiaagimärgi all olevat naist võib võrrelda koeraga. Juba iidsetest aegadest on koera peetud pühendunud lemmikloomaks, kes alati valvas kodu ja selle elanikke, saatis peremeest jahil ja mängis lastega. Ja nüüd on koer praktiliselt pereliige. Nii on ka Kaljukitsest naisega, ta teeb kõik oma pere ja sõprade heaks, nende heaolu ja heaolu on tema jaoks kõige tähtsam. Ta annab endast kõik, et tema pere end hästi tunneks.

Kalad - punane rebane

Rebane on punakarvaline kaunitar, kes on kavaluse ja pettuse sümbol. Nad on väga ilusad, kuid mitte vähem ohtlikud. Kas sa tahad rebast taltsutada? Peate kõvasti selle jaoks pingutama. Kaladega on sama lugu. Nad on väga atraktiivsed, armsad ja oskavad end esitleda, kuid on ka targad, kavalad, võiks ütelda et isegi salakavalad. Kaladest naised on sündinud näitlejannad. Kui ta teie koju satub, olge valmis, et nüüdsest allub kogu teie elu ainult selle armsa ja kavala kiskja soovidele. Leppige või põgenege.

Jäär - pesukaru

Kas need on tõesti kiskjad? Nad on nii armsakesed! Jah, piltidel. Tegelikult on pesukarud tõelised võitlejad, kes ei karda kedagi ega midagi. Täpselt nagu Jäära naised, kes on loomulikult ka väga armsad. Kuni jaht algab...Kas sa tead, miks pesukarudele meeldib toitu loputada? Üldse mitte sellepärast, et neile meeldib süüa puhast toitu, vaid sellepärast, et vees hoitav saak lõpetab uppumise korral kiiremini visklemise. See on nii väike hoiatus. Pidage meeles, et Jäärast naisele ei meeldi, kui keegi ilma erilise põhjuseta tema teel viibib. Üldiselt on pesukarud kui ka Jäär on kõige armsamad olendid. Kui sulle muidugi ei meeldi, kui keegi korraldab majas riigipöörde ja ronib sulle pähe, siis hoia kaugemale.

Sõnn - karu

Karu kujutis tekitab kõige vastuolulisemaid tundeid: ta on nii hirmuäratav kiskja, kui ka naljakas hiiglaslik meearmastaja. Milline ta tegelikult on? Vaata Sõnnist naist ja saad ise kõigest aru. Nagu tõeline karu, eelistab ta veeta aega üksi iseendaga. Samas meeldib talle teha midagi toredat. Näiteks minna kalale või marju korjama. Talle ei meeldi võõrad ja võib ta tükkideks rebida, kui keegi tema teele satub. Üldiselt, kui Sõnn karu sind ründab, on parem lihtsalt teeselda, et oled kohe surnud.Teisest küljest kaitseb ta kiivalt oma lapsi ja perekonda.

Kaksikud - liivakass

Ta näeb välja nagu kodukass, kelle portree kallal illustraatorid head tööd tegid. See röövloom on täiesti võluv, isegi täiskasvanuna näeb ta välja nagu kassipoeg. Samal ajal õnnestus luitekassi elusana näha vaid meeleheitel reisijatel ja metsloomade uurijatel, kuna ta elab kõige kuivemates ja mahajäetumatutes kohtades ning väldib usinalt inimestega kohtumist. Kaksikud naised armastavad ka taanduda oma sisemaailma, mis väljastpoolt võib tunduda elutu kõrbena. Kuid tegelikult on nende sisemaailm tõeline tihedalt asustatud metropol. Kuigi ainult Kaksikutest naised ise saavad selles ellu jääda, on parem, kui autsaiderid sinna ei sekkuks.

Vähk - lõvi

Vähi naised, nagu lõvid, vajavad tõelist Lõvi meest. Selline, et seda oleks juba kaugele näha. Olles tema tähelepanu võitnud, ei pea ta ise ennast enam palju pingutama - Vähi daam, nagu ka lõvid- hoolitseb kõige eest ise. Ta käib jahil, hoolitseb laste eest ja teeb maja korda. Mees on nende jaoks kaitseks ja tuge pakkujaks Kuid ta käitub nii ainult seni, kuni mees jääb tõeliseks Lõvimeheks. Niipea, kui mees komistab, rebib ta kaabaka väikesteks tükkideks nii et jälgegi ei jää järgi.

Lõvi- kodukass

Ilus, pehme ja iseseisev kiskja. Tänapäeval on kassidel nii palju fänne, et see näeb välja nagu mingi jumalanna kultus. Ka Lõvi naine on jumalanna, ta on harjunud, et teda ülistatakse. Aga lõvi on kiskja, nagu ka kass: nad on mõlemad võimelised tapma oma saaki aegamööda ja valusalt. Kuid seda ainult äärmisel juhul. Kui talle pakutakse õigeaegselt esmaklassilist toitu ning serveeritakse seda kõige kallimas ja luksuslikumas kausis, siis ei kurna Lõvi kunagi, nautides ümmardamist.

Neitsi - emahunt

Hunti toidab mõistus, mitte jalad. Pole asjata öeldud, et ta on üks kavalamaid ja ettevaatlikumaid kiskjaid. Samas hundikarjas domineerib tavaliselt emahunt. Tema on see, kes vastutab kogu karja heaolu eest. Peaaegu nagu Neitsi naine. Tihti koguneb tema ümber “kari” inimesi, kes on kindlad, et võivad rasketel aegadel alati abile ja tema tarkadele nõuannetele loota. Kuid ta laseb enda lähedale ainult kõige usaldusväärsemad inimesed, need, kes on temaga "sama verd". Ta ei ründa kunagi teisi ilma põhjuseta, sest eelistades konflikti vältida.

Kaalud - panda

Üllatav, paljud inimesed unustavad, kuid see armas suur olend on samuti kiskja, nagu kõik karud. Pange tähele, et see on ainus karu maailmas, kes on taimetoitluse. Muidugi võivad nad vahel süüa mune, mõnda väikelooma, lindu või mõnda putukat, aga üle kõige meeldib neile vaikselt bambust närida. Kaalude naised teevad enam-vähem sama asja – nad ei ründa kunagi, kui just hädavajalik pole. Ja isegi kui vaja, siis nad mõtlevad 10 korda, kas tasub selles kaasa lüüa. Pole üllatav, et peaaegu kõik armastavad rahuarmastavaid Kaalude naisi.

Skorpion - tiiger

Tiiger on kasside perekonna ohtlik ja salapärane esindaja. Tiigrid ründavad inimesi väga sageli ja selle põhjuseid pole veel uuritud. Umbes samasugune Skorpioni naiste salapärane käitumine, kui nad tavaliste jahiretkede ajal saavad kellegi südame. Muidugi võite neilt selle kohta küsida, kuid vastus lisab ainult küsimusi. Sest nende arvates pole selles midagi erilist. Kuni kohtate ebaharilikku südant.

Ambur - mõõkvaal

See ilus imetaja on "mõõkvaal". Tema tegevus on alati täpne ning jahiplaan on geniaalne ja täiuslik. Nad on väga targad, nagu tõelised strateegid ja taktikud. Kuid nende loomade peamine saladus on nende suhe inimesega, keda nad kunagi ei ründa. Nad saavad rünnata ainult siis, kui nad tabatakse ja vangistatakse. Siis saab ta tõesti kätte maksta. Looduses suhtlevad mõõkvaalad inimestega rõõmsalt. Kogu inimkonna ajaloo jooksul pole olnud ühtegi juhtumit, kus mõõkvaal oleks rünnanud inimest vabaduses. Pole kahtlustki, et mõõkvaalad on õilsad, nagu Amburi naised. Samuti ei ründa nad kunagi nõrgemaid.

Veevalaja – tuhkur

Tuhkur on väga armas loom, kes võib sekundiga tekitada uskumatut segadust. Veevalaja noor daam on samasugune. Ärge imestage, et täieliku rahu taustal plahvatab see ootamatult nagu tasku-aatomipomm. Kuna mõlema peamisteks omadusteks on üllatus ja kiirus, ärge püüdke rünnakut ennustada ega peatada.Ta jahtib alati oma saaki väga kiiresti ja peaaegu alati edukalt. Parem teeselda, et midagi pole juhtunud. Suhetes Veevalajaga on see taktika kõige kasulikum. Ja see on teie jaoks kõige ohutum.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate