No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline loom vastab teie sünnipäevale ja mida see tähendab?

by - esmaspäev, veebruar 05, 2024





Loom sünnikuupäeva järgi:


1. – 9. jaanuar – Koer;

10. – 24. jaanuar – Hiir;

25. - 31. jaanuar - Lõvi;

1.-5. jaanuar – Kass;

6. – 14. veebruar – Tuvi;

15. – 21. veebruar – Kilpkonn;

22. – 28. veebruar – Panter;

1.-12. märts – Ahv;

13. -15. märts – Lõvi;

16. – 23. märts – Hiir;

24. – 31. märts – Kass;

1.-3.aprill – Koer;

4.-14.aprill – Panter;

15. – 26. aprill – Hiir;

27. – 30. aprill – Kilpkonn;

1. mai -13. mai – Ahv;

14. - 21. mai - Tuvi;

22. - 31. mai - Lõvi;

1. – 3. juuni – Hiir;

4. – 14. juuni – Kilpkonn;

15. – 20. juuni – Koer;

21. - 24. juuni - Ahv;

25. – 30. juuni – Kass;

1. – 9. juuli – Hiir;

10. – 15. juuli – Koer;

16. - 26. juuli - Tuvi;

27. – 31. juuli – Kass;

1. – 15. august – Ahv;

16. – 25. august – Hiir;

26. - 31. august - Kilpkonn;

1. – 14. september – Tuvi;

15. – 27. september – Kass;

28. – 30. september – Koer;

1. – 15. oktoober – Ahv;

16. – 27. oktoober – Kilpkonn;

28. - 31. oktoober - Panter;

1. – 16. november – Lõvi;

17. – 30. november – Kass;

1. – 16. detsember – Koer;

17. – 25. detsember – Ahv;

26. - 31. detsember - Tuvi.


Iga loom tähendab järgmist:


Kui olete koer


Oled väga lojaalne ja armas inimene. Teie lojaalsust lihtsalt ei saa seada kahtluse alla.

Lisaks olete oma tööeetika osas aus ja siiras. Olete tõesti väga lihtne inimene, kes on ka absoluutselt mittekonfliktne ja isegi mõnevõrra alandlik. See selgitab, miks teie sõbrad teid nii väga armastavad ja austavad.

Nende jaoks on teie arvamus alati oluline. Lõppude lõpuks on teil lisaks kõikidele ülaltoodud eelistele ka suurepärane rõivamaitse. Kui su garderoob pole millegi trendikaga värskendatud, on see kindel märk, et oled masenduses.

Oled kergemeelne, mistõttu inimesed tõmbavad sinu poole. Siiski ei saa te kõigiga kontakti. Teie elus on mitu inimest, keda peate oma sõpradeks nimetamise vääriliseks.

Kui olete hiir:


Olete alati seiklusteks valmis! Kiuslik sära teie silmades muudab teid teiste jaoks nii armsaks ja atraktiivseks, et nad hakkavad teie poole pöörduma kohe pärast teiega kohtumist.

Oled väga huvitav inimene. Pole ime, et inimesed otsivad pidevalt teie seltskonda ja ootavad kokkusaamist. Samas oled sa liigselt tundlik inimene, mis on sinu peamine viga.

Sinuga rääkides peavad inimesed valima õiged sõnad, et hoidku jumal, et nad sind solvaksid. Kui keegi teiega suheldes ümber võsa peksab, võib see teie viha tekitada. Tuleb välja, et sind on väga lihtne vihastada.


Kui olete Lõvi:


Hoolimata asjaolust, et lõvi on üsna hirmuäratav loom, olete inimene, kes armastab rahu ja vaikust.

Vastupidiselt sellele loomale oled sa keegi, kes püüab vältida konfliktsituatsioone ja võitlust nõudvaid hetki.

Olete puhkuseinimene, teile ei meeldi pikka aega ühe koha peal istuda. Oled lihtne ja seltskondlik. Kuid hoolimata sellest, nagu iga Lõvi, olete te sündinud juht ja see juhtimine elab teie sees. Kasutate seda taktitundeliselt oma tahtmise saavutamiseks.

Inimestele meeldib teie viisakus ja see, kuidas te neid kohtlete. Sulle meeldib olla armastatud ja kui saad kelleltki oma osa tähelepanust, oled sa täiesti õnnelik.

Kui olete kass:

Oled äärmiselt atraktiivne, võluv inimene. Võid vahel olla häbelik, samas sulle meeldib ka avalikult oma vaimukust näidata. Kõik teavad teie kirge heade naljade vastu.

Aeg-ajalt eelistad vaikust. Sulle meeldib uurida erinevaid asju ja laskuda detailidesse. Tavaolukorras oled sa väga tore inimene, aga kui sulle põhjust antakse, võib sinust saada tõeline vulkaan, mis hakkab plahvatama.

Armastad moodi ja kõike sellega seonduvat. Seetõttu vaatavad inimesed sind sageli kui stiiliikooni.

Olete üsna seltskondlik inimene, kuid teile ei meeldi võõrastega palju rääkida. Teie seltskonnas tunnevad inimesed end väga kergelt ja mugavalt. Oled väga valiv sõprade ja ümbritsevate valikul.

Kui olete kilpkonn:

Oled täiuslikkuse üsna lähedal ja meeldiv nii hingelt, südamelt kui iseloomult. Teie lahkus levib teie ümber. Seisate rahu ja harmoonia eest ja te ei karista isegi inimest, kes eksis.

See on põhjus, miks sind nii väga armastatakse. Sa ei räägi kellestki selja taga. Inimestele meeldib see, kuidas sa neid kohtled. Saate anda lahkust, tuge ja armastust ilma midagi vastu küsimata.

Oled üsna helde inimene ja need, keda sa armastad, on lihtsalt õnnelikud, et nende keskkonnas on sinusugune inimene. Asjade praktilises valguses nägemine on teie parim iseloomuomadus.

Kui olete tuvi:

Oled inimene, keda sümboliseerib õnne lähedus elus. Olgu keskkond milline tahes, kurb või rõõmsameelne, see ei mõjuta sind kuidagi. Te ei puutu kokku välismõjudega.

Tegelikult kiirgad endast positiivsust ja head huumorit kõikjal, kuhu lähed. Oled sõprade seas liider. Lisaks on sul suurepärane oskus inimest õigel ajal lohutada ja toetada.

Sulle ei meeldi silmakirjalikkus ja valed, seega püüad vältida inimesi, kes valetavad ja on silmakirjatsejad. Sellised inimesed ei ole kunagi teie lähedal. Oled oma töös väga metoodiline ja organiseeritud.

Segadus on midagi, mida te kunagi oma laual ei näe. See pole üllatav, sest olete distsipliin ja kord ise!

Kui olete panter:

Teie peamine omadus on salapära. Olete keegi, kes saab hõlpsalt hakkama igas olukorras, isegi kui olete surve all. Samas teed seda kaunilt, graatsiliselt ja endast välja minemata.

Mõnikord meeldib sulle oma sõpradega lobiseda, kuid isegi seda teed kenasti ja loomulikult. Sulle meeldib, et asjad lähevad nii, nagu soovid, isegi kui see on mõnikord võimatu.

Selle tulemusena võite kaotada mõned inimesed ja asjad, mis on teile kallid. Aga muidu oled sa imeline inimene, kes armastab aidata inimesi rasketes elusituatsioonides.

Kui olete ahv:

Oled väga kärsitu ja hüperaktiivne inimene.
Tahad alati, et kõik saaks tehtud võimalikult kiiresti. Hingelt olete väga lihtne inimene, kuid teile meeldib olla kõigi tähelepanu keskpunktis.

Seetõttu olete ainulaadne inimene. Tahad olla turvaline ja vältida teravaid nurki. Kui teie nimi esineb vaidlustes või kuulujuttudes, hakkate paanikasse sattuma.
Seetõttu proovite konfliktsituatsioone juba eos ennetada ja mitte viia neid äärmustesse.

Mõnikord, kui näete, et midagi läheb valesti, päästab teie kuues meel teid kukkumast ja lõksu jäämast.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate