No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata kas olete sündinud sodiaagimärkide vahelisel "perioodil"

by - neljapäev, veebruar 08, 2024




Siin vaatame horoskoopi, kui teie sünnipäev langeb sodiaagimärkide vahele. Astroloogias on tegemist sellisel puhul kahe sodiaagimärgi vahelise ülemineku perioodiga.

Astroloogia ütleb, et inimesed, kes on sündinud päevadel, mis langevad sellisesse aega, sarnanevad paljuski kaksikutega, kellel on kahe üksiku sodiaagimärgi tunnused ühes ainsas isiksuses. See on peamine põhjus, miks inimesele võib tunduda, et nende sodiaagimärgi tavaline kirjeldus ei kirjelda teda täpselt.

Te peate teadma oma sodiaagimärki. See horoskoop viitab inimese olemusele, kelle sünnipäev langeb 2–3 päeva enne ja pärast kahe sodiaagimärgi vahetust (üleminekupunkt kahe oleku vahel)
See tähendab, et teil võib olla jooni, mis on saadud mõlema sodiaagimärgi energiast, mille vahel teie sünnipäev puhkab.

Kaljukits-Veevalaja tipp

Kuupäevad: 16. jaanuar - 22. jaanuar
Nimi: Saladuse tipp

Kui jääte selle tippmärgi alla, olete üks ainulaadsemaid sodiaagimärke. Nad on emotsionaalsed ja loomingulised teil on kaks eri külge. Võite olla seltskondlik või eraklik, kõik sõltub teie tujust. Teie võime mõelda abstraktselt aitab teil tavaliselt näha oma eesmärkidest suuremat pilti.
Nad ei ole igavad, neile meeldib meelt lahutada ja vestelda teiste inimestega. Kaljukitse maa element ja Veevalaja õhu element loovad mingisuguse kahepalgelise inimese, kas on samaaegselt kahe jalaga maa peal aga tahab ka pilvede peal unistada.

Veevalaja-Kalad tipp

Kuupäevad: 15. veebruar – 21. veebruar
Nimi: Tundlikkuse tipp

See sünniaeg toob esile teie tundliku olemuse. Tundub nagu kuuluksid nad hoopis teise maailma. Ta eelistab rohkem vaimseid vestlusi, selle asemel, et rääkida igapäevaelu probleemidest.
Nad on solidaarsed ja head suhtlejad, armastavad veeta aega lähedastega. Nad on intuitiivsed ja heategijad, varustatud tugeva intellektiga. Mõnikord aga võib neil tekkida raskusi praktilise külje pealt, sest nad ei ole väga iseseisvad. Veevalaja sisekaemuse ja Kalade kunstilise olemusega oled pigem kurb kunstnik. Tunnete inimkonna vastu tõelist kaastunnet ja soovite, et maailm oleks palju parem paik.

Kalad-Jäär tipp

Kuupäevad: 17. märts – 23. märts
Nimi: Taassünni tipp

Seda ülemineku perioodi kutsutakse taassünniks sellepärast, et Kalad on sodiaagi viimane märk, Jäär aga esimene. Kui kuulute sellesse tippu, aitavad teie kaastunne ja jõud hõlpsalt oma eesmärke saavutada, ilma et peaksite kellelegi teisele peale astuma.Tänu oma heale intuitsioonile ja enesekindlusele suudavad oma unistusi ellu viia. Nad on mõjutatud Neptunist Kalade poolt ja Jäära poolt juhib neid Marss. Mõlemad sodiaagimärgid täiendavad teineteist. Marss aitab tal initsiatiivi võtta, Neptuun aga tugevdab kujutlusvõimet ja annab loomingulisi ideid. Teie eesmärgid aitavad teisi inimesi rohkem kui teid. Peate pingutama, et olla veidi kannatlikum ja teie argumendid muutuvad palju sujuvamaks.

Jäär-Sõnn tipp

Kuupäevad: 16. aprill – 22. aprill
Nimi: Võimu tipp

Olete üks võimsamaid sodiaagimärke ja sündinud selleks, et juhtida ja võimu oma käes omada. Neil on hea kooslus kahe sodiaagimärgi vahelisest energiast. Ta on tugeva isiksusega, mida mõjutavad kaks erinevat planeeti: tormakas Marss ja sensuaalne Veenus. Esimene annab talle motivatsiooni, teine aga võimu ja veenmisoskust.Sinus on Jäära kartmatus ja Sõnni tugevus, mis teeb sinust tugeva ja hirmuäratava juhi. Saate asjad kiiresti tehtud ja probleemi ei leia seni, kuni teie ümber pole ühtegi teist Jäära-Sõnni.Ta paistab silma oma kergelt natuke ülbe hoiaku poolest, kannatamatu ja kangekaelse loomuse poolest. Teda peab mõnikord ohjes hoidma ja teinekord laskma tal tormata.

Sõnn-Kaksikud tipp

Kuupäevad: 17. mai - 23. mai
Nimi: Energia tipp

Selles ajavahemikus sündinud inimesel on mõlema tähemärgi parimad omadused olemas. Sinus on Kaksikute võlu ja suhtlemisoskuse ning Sõnni jõu ja energia. Sa sobid oma sõprade hulka ja sa ei saa aru, mis on paus töö tegemisel. Te ei lase oma emotsioonidel oma tööd segada, sest teate, et teil on palju lõbusam, kui olete lõpuks kõige vajalikuga valmis saanud.
Ta teeb kõike hingega. Ta on füüsiliselt tugev ja särava vaimuga. Talle meeldib elu nautida ja lõbutseda.

Kaksikud-Vähk tipp

Kuupäevad: 17. juuni – 23. juuni
Nimi: Maagia tipp

Need pööripäeva lapsed, kes on sündinud Vähi ja Kaksikute tähtkujude vahel, on palju tundlikumad keskmisest inimesest.Selle sodiaagi tippu kuulumine tähendab, et olete suurepärase tüdruksõbra kehastus. Teate, kuidas vallalisena olla flirtiv ja kergemeelne. Kui sul pole kedagi, keda armastada ja keegi sinust ei hooli, kipud sa veidi tujukas minema.
Kaksikute energia seguneb Vähi loomuliku rahuga. Selline inimene oskab endast palju anda, ta vajab enda kõrvale inimesi, kes temast hoolivad ja tahab teada, et ta on vajalik.


Vähk-Lõvi tipp

Kuupäevad: 19. juuli – 25. juuli
Nimi: Võnkumise tipp

Nende kahe sodiaagimärgi kooslus võib muuta elu täielikuks Ameerika mägedeks.Vähi tundlikkuse ja Lõvi dramaatilise loomuga äratab see tipp draamakuninganna ellu. Nende kahe püsimatu loomus ongi põhjuseks, miks see kooslus nii konfliktne on. Vähi element on vesi, Lõvi element aga tuli. Selles ajavahemikus sündinud inimese loomus on domineeriv, võitlev ja kirglik. Isegi väikesed probleemid muutuvad suureks probleemiks, kuid väiksemad edusammud võivad olla ka tähistamise põhjuseks. Sa vaatad elu nagu suurt pidu või üksildast õhtut, vahepealset ei ole. Leiad harmoonia enda sees ja mõistad, mida tähendab olla õnnelik pärast seda, kui oled kogenud väikest kurbust.

Lõvi-Neitsi tipp 

Kuupäevad: 19. august – 25. august
Nimi: Perfektsionismi tipp

Sa oled oma hõimu pealik. Need inimesed on üldiselt perfektsionistid.Kuna Neitsid on väga maalähedased ning Lõvid võivad olla kamandavad ja pealehakkavad, teeb see sinust maalähedase juhi, kes mõistab, kuidas juhtida. Lõvi toob kaasa loomingulise külje. Neil kahel tähemärgil on raske ideaalselt sulanduda, sest üks on tulemärk, teine aga maamärk. Nad on vastandid ja kunagi ei tea, millises suunas sellise inimese isiksus välja areneb.On neid, kes vajavad palju tähelepanu, nagu Lõvi ja on teisi, kes eelistavad elada varjus, nagu Neitsi. Olete ideaalne partner äri- või mis tahes tüüpi suhete jaoks.

Neitsi-Kaalud tipp 

Kuupäevad: 19. september – 25. september
Nimi: Ilu tipp

Selles ajavahemikus sündinud inimesed on head vaatlejad ja tasakaaluka loomusega. Nad oskavad enda eest hoolitseda ilma, et pakuksid kunagi üle või näeksid võltsid välja.Säilitate oma Kaalude poolelt otsustusvõimetuse ja Neitsi poolelt kinnise olemuse. Seetõttu on raske leida kedagi, kellega koos elama asuda. Aga sa oled Neitsi analüütilise olemuse ja Kaalude hooliva olemusega. Teate, mida teie partner vajab, ilma et ta peaks seda mainima.Kui nende kahe tähemärgi energiad kohtuvad sügisese pööripäeva ajal, on absoluutne tasakaal tagatud. Neitsit juhib Merkuur, Kaalusid aga Veenus.

Kaalud-Skorpion tipp

Kuupäevad: 19. oktoober - 25. oktoober
Nimi: Draama tipp

Sellel ajavahemikul sündinud inimesed on julged ja energilised, kes ei karda oma arvamusi julgelt välja öelda.Kaalude otsustusvõimetus takistaks teil tavaliselt kiireid otsuseid langetamast, aga annavad ka inimesele oskuse teha vahet heal ja halval, kuid teie Skorpioni poole täpsuse oskus tühistab selle. Kaalude võlu on endiselt olemas koos sellega kaasneva Skorpioni küünilise loomuga.
Tavaliselt on neil tugev isiksus, nad peavad ainult õppima oma uhkust maha suruma. Nende õnn sõltub sellest, kuidas nad oskavad intellektuaalse ja emotsionaalse külje pealt tasakaalu säilitada.

Skorpion-Ambur tipp

Kuupäevad: 18. november – 24. november
Nimi: Revolutsiooni tipp

Selles ajavahemikus sündinud inimesed on väga spirituaalsed ja revolutsioonilise vaimuga.Neid valitsevad Pluuto, Marss ja Jupiter, neis on olemas Skorpionitele iseloomulik tulisus ja Amburite julgus.
Amburi motivatsioon ja Skorpioni intensiivsus annavad teile jõudu kõike korda saata. Pühendate oma 110% jõupingutusi mis tahes teile määratud ülesande täitmiseks. Sa ei tee kunagi midagi poolikult.
Astroloogia järgi on Skorpioni / Amburi vaheline üleminek seostatud suurte eksistentsiaalsete kriiside ja probleemidega elus. Õnneks oskavad nad võtta ohje enda kätte ja saada üle raskustest ning juhtida oma elu eduni.

Ambur-Kaljukits tipp

Kuupäevad: 18. detsember – 24. detsember
Nimi: Prohvetikuulutuse tipp

Talvisel pööripäeval, kui päike loojub selleks, et uuesti tõusta uue ja palju võimsamana, mõjutab selles ajavahemikus sündinud inimesi kosmiline teadvus - inimkonna füüsilised ja vaimsed läbielatud kogemused.Teie Amburi poolelt tulenev optimism annab lisatõuke liikumiseks isegi siis, kui asjad ei paista head. Olete üks parimaid planeerijaid. Amburi optimism ja jultumus seguneb hästi Kaljukitse tööka, praktilise loomusega. Selle tulemuseks on ekstravertsed ja sõbralikud inimesed, kes paistavad silma usaldusväärsuse ja vastutustundliku loomuse poolest. Olete keegi, kes annab alati endast parima.Tema suurim väljakutse on sobitada Amburi soovi minna ruttu Kaljukitse vajadusega olla regulaarne ja minna rahulikult.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate