No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Paratsetamooli kasutamine majapidamises

by - kolmapäev, veebruar 28, 2024




Kuid kas olete kunagi mõelnud, et ravimitel võib olla palju laiemat kasutusala kui ainult teie tervise parandamine? Üks neist on paratsetamool, 500 mg - kõige levinumad tabletid igas ravimikapis.
Tuleb välja, et paratsetamooli saab kasutada teie ilu jaoks. Samuti on see asendamatu abiline teie majapidamistöödes.

1. Juuksehooldus.

Võtke 3 paratsetamooli tabletti ja jahvatage need pulbriks ja lisage oma šampooni sisse, loksutage.. Juukseid pestes hõõru saadud šampoon masseerivate liigutustega peanaha sisse. See hoiab ära kõõma ja juuste katkemise. Tervete ja tugevate juuste tulemused on tõesti väärt seda katsetust.

2. Taimede hooldamine


Kõige lihtsamal tabletil on taimede elus suur tähtsus. See on taimne hormoon, selle defitsiit võib ilusa taime surma põhjustada. Aine paratsetamool, mis on tablettide peamine toimeaine, mis soodustab kasvamist ja aitab hävitada ka kahjulikke baktereid.
Lihtsalt purusta 3-4 paratsetamooli tabletti ja lisa liitrise veega pihustuspudelisse. Pritsige oma taimi regulaarselt seguga ja olete meeldivalt üllatunud.

3. Akne naha hooldus

Arstid on tõestanud, et paratsetamoolil on põletikulist ja ärritunud nahka rahustav toime, aidates seeläbi aknest lahti saada. Samuti soovitavad paljud dermatoloogid kodus aknest vabanemiseks valmistada elupäästvat puderit. Selleks purusta 3 paratsetamooli tabletti ja sega 90 ml sooja veega. Saate seda kasutada lööbe korral.

4. Plekkide eemaldamine

Higijäljed heledatel riietel on kõige ebameeldivamad ja sagedamini esinevad plekid. Kuid need ei tekita probleeme, kui majas on paratsetamool. Jahvatage 2 tabletti ja lisage paar tilka sooja vett, et moodustada pastalaadne segu. Kandke see plekile ja peske ese nagu tavaliselt. Täiuslik puhtus on garanteeritud.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate