No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kui sul on peopesal V-täht, siis on sul vedanud!

by - laupäev, veebruar 24, 2024

 


Hiromantia on iidne teadus ja kuigi paljud peavad seda lihtsalt ebausuks, siis kes teab, võib-olla on selles tõesti midagi.

 Kui sul on peopesal V-täht, siis on sul vedanud. 

Kas olete kunagi vaadanud oma käejooni ? Kas need tähendavad sulle midagi? Kas sa usud, et kõik, mis sinu elus toimub, on juba ette määratud? Niisiis, teie elu saatus on teie peopesadele kirjutatud.
Tegelikult sisaldab peopesa hiromantide sõnul peamiselt ainult mõningaid märke ja vihjeid teie võimaliku saatuse kohta. Kuid jooned teie peopesal võivad teie elu tõeliselt eriliseks muuta. Olete kindlasti kuulnud fraasi, et "tulevik on teie kätes". Võimalik, et see on täiesti tõsi!

 

Peopesa on kindlasti võti selle kohta, mis võib teie elus juhtuda.

Vaadake oma käsi hoolikalt. Kas näete V-tähte südamerea lõpus? See rida on üks neljast peamisest reast, mis kirjeldab ja ennustab teie suhteid ja emotsioone.

- Kui inimese südamejoon puudub või on hägune, peetakse teda halastamatuks ja südametuks ning nad ei ole võimelised kahetsust või armastust üles näitama.
- Lüngad südamejoones näitavad, et inimene on oma tunnetes muutlik igal sobival põhjusel või olenevalt asjaoludest.


Põhjus, miks see rida on nii tähtis, on ka see, et see ütleb palju teie varasemate suhete kohta. Pole harvad juhud, kui südamejoon lõpeb peopesal V-tähega.

Üldiselt arvatakse, et need, kellel on see V täht, on väga õnnelikud, edukad ja majanduslikult jõukad. Selliseid inimesi ümbritsevad lojaalsed ja usaldusväärsed sõbrad, kes on usaldusväärsed ja toetavad neid nii headel, kui halbadel ajal.

Nende elu esimest osa iseloomustab aga tavaliselt võitlus ja oma koha otsimine päikese käes ning alles 35 aasta pärast muutub kõik kardinaalselt paremuse poole.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate