No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

10 naise omadust, mida mehed jumaldavad

by - neljapäev, märts 21, 2024



Sa ei aja teda kellegagi segamini. On ainult üks nõuanne: "Armasta teda! Ära laske teda käest!" Mida kauem te kohtamas käite, mida lähemalt te üksteist tundma õpite, seda rohkem te sellest naisest vaimustute ning varsti näete teda juba oma naise ja armsate laste emana.

Loe ka: Viie sodiaagimärgi naised, kes muutuvad vanusega ainult atraktiivsemaks

Kui kõik allpool kirjeldatu sobib tüdrukule, kellega parasjagu kohtamas käite, siis ärge kõhelge: jookske juveelipoodi sõrmust ostma ja viige ta altari ette. See on täpselt tema. See eriline tüdruk, keda olete otsinud...

10 naise omadust:

1 - Ta on iseseisev

Ta ei pea teenima mitu tuhat eurot ja sõitma Ferrariga, et olla isemajandav ja sõltumatu. Mis teeb ta tõeliselt väärtuslikuks, on tema emotsionaalne iseseisvus. Kui naine on aga oma partnerist psühholoogiliselt sõltuv, on selline suhe lõppkokkuvõttes määratud läbikukkumisele.
Ja loomulikult ei tunne kumbki partner end tõeliselt õnnelikuna isegi lühikese aja jooksul, mil te olete koos.

2 - Ta tunneb ennast oma kehas hästi

Kui naine tunneb end siiralt enesekindlalt ja see tuleb talle loomulikult, olenemata sellest, milline ta välja näeb või mis riideid ta kannab. Nad ei hooli, mis ümbritsevad inimesed neist arvavad. Kõik, mida inimesed näevad, on temast õhkuv enesekindlus ja tema uskumatu positiivne energia.
3 - Ta tunneb end mugavalt üksi enda seltsis

Ta ei käi sinuga kohtamas, mitte selleks, et kardab üksi jäämist ja vajaks kedagi enda läheduses. Ebakindlad naised ei tunne end turvaliselt ja kardavad sageli kohutavalt üksindust.
Kuid teie tüdruksõber on just selline, siis ainus põhjus, miks ta sinuga kohtamas käib, on tõsine huvi just sinu vastu.

4 - Ta austab teie isiklikku ruumi

Ta ei helista sulle maniakaalselt iga 10 minuti tagant, kui sa pärast tööd oma sõpradega õlut jood. Ta mõistab, et sõbrad on osa sinu elust. Selline naine austab üldiselt sinu huve ja privaatsust.

5 - Tal on oma arvamus

See kaunis tüdruk ei karda kunagi oma arvamust avaldada, sest tema isiksus on küps ja isemajandav. Ta peab täiesti normaalseks, et igal inimesel on oma arvamus ja nägemus olukordadest ning see on täiesti loomulik.
Muidugi on teil omavahel palju ühist ning peamistes küsimustes on samad vaated (lõppude lõpuks on see põhjus, miks te koos olete). Kuid see ei tähenda, et ta nõustub sõna otseses mõttes iga teie sõnaga, vaid ütleb teile julgelt ja rahulikult välja, kui arvab teisiti.

6 - Ta ei vea sind kunagi alt

Muidugi olete ainult inimene ja seetõttu pole teil puudusi. Kuid teie tüdruksõber ei keskendu ainult teie halbadele omadustele. Ta pöörab tähelepanu ennekõike sinu tugevustele, ei heida ette sinu nõrkusi. See naine paneb sind tundma end tähtsana, ta inspireerib sind paremaks saama ja rohkem saavutama.

7 - Ta on sõbralik ja seltskondlik 

Kui ta on enesekindel (mitte segi ajada upsakusega!), siis on tema suhtlemisoskus väga hästi arenenud. Ta suhtleb lugupidavalt nii ülemuse kui ka koristajaga. Seetõttu ärge üldse muretsege selle pärast, kas ta teie vanematele meeldib – nad hindavad tema suhtlemisviisi ja tunnevad sellest rõõmu.Samamoodi on sinu sõbrad sinu sõbranna järele hullud, sest temaga on alati tore vestelda, nad saavad rumalat juttu ajada või rääkida tõsistest asjadest. Ühesõnaga, temaga on alati tore ja meeldiv aega veeta.

8 - Ta austab sind

Selline naine teab oma väärtust ega hakka kunagi kokku saama mehega, kes teda ei väärtusta. Või veel hullem – alandab või solvab. Kui ta valis sinu, kui ta käib sinuga kohtamas, tähendab see, et ta austab sind selle eest, kes sa oled. Austus on üks olulisemaid alustalasid, millele terve ja õnnelik suhe rajatakse. Ja eriti austab ta sind selle eest, et kohtled teda võrdselt.

9 - Ta toetab sind

Kartamata, et ta teid naeruvääristatakse, räägite talle oma plaanidest ja püüdlustest ning ta toetab täielikult kõiki ettevõtmisi, ükskõik kui vastuolulised need ka poleks.
Ta ei püüa sind kontrollida ega pommita nõuannetega. See naine usub tõeliselt teie potentsiaali ja toetab teid moraalselt. Tegelikult on see täpselt see, mida vajate. Ta rõõmustab kõigi teie õnnestumiste ja saavutuste üle, isegi kõige tühisemate üle. Samas teab ta, kuidas toetada ja rahustada, kui ajad lähevad raskeks.

10 - Tal on omad hobid ja ta teab täpselt, mida tahab

Selline naine on isemajandav inimene, tal on oma huvid ja hobid. Ta seab endale teatud eesmärgid ja püüab neid saavutada. Enesearendus pole tema jaoks ilus sõna läikivast ajakirjast, vaid elustiil. Seetõttu on ta avatud kõigele uuele, töötab pidevalt enda kallal, püüab saada paremaks, lennata kõrgemale!
 

Kui kohtate sellist naist, kellel on need omadused, hoidke temast kinni!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate