No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kõrgemad jõud hoiatavad sind ohu eest: 6 signaali

by - kolmapäev, märts 06, 2024




Universumis on teatud kord ja kõigel, mis juhtub, on oma põhjus või tähendus...
Universum saadab teile hoiatusmärke, mitte selleks, et teid hirmutada ega kahjustada, vaid selleks, et teid lähenevast ohust teadvustada. Esimene hoiatus on väga kerge ja pole eriti märgatav. Kui inimene seda ei märka, saadab Universum talle teise hoiatuse, mida ei saa enam ignoreerida. Aga kui ka siis inimene midagi ei tee, siis Universum sunnib inimest sõna otseses mõttes peatuma. Õppides vihjeid kuulama, saate oma tulevikku muutes probleeme vältida.

Loe ka: Milliste loomadega sarnanevad erinevate sodiaagimärkide naised

Kuidas ära tunda hoiatusmärke kõrgematelt jõududelt?


1. Viivitused sinust mitte olenevatel põhjustel

Kui kõik teie teel olev muutub sõna otseses mõttes ületamatuteks takistusteks, näiteks jääte ummikusse, buss väljub ilma teieta enne tähtaega, seisate iga foori taga, teie broneeritud korter tühistatakse, teie lend lükatakse edasi või lihtsalt uudishimulik naaber peatab sind hommikul kodust lahkudes ja üritab sinuga rääkida.

Need ei ole lihtsalt viivitused, vaid märgid universumist, et te ei peaks täna kiirustama. Ja kui sa bussile järele ei jookse, punase tule alt läbi ei sõida, peatu ja räägi naabriga sõbralikult, siis ei juhtu sinuga sel päeval midagi halba


.2. Kõik kukub käest

Kui märkate, et muutute tavapärasest kohmakamaks ja kõik hakkab sõna otseses mõttes käest pudenema, väänate kodust lahkudes pahkluu välja, lõhute nõusid, kukutate söögiriistu, komistate põhjuseta või lööte oma varba või küünarnukki liiga kõvasti ära , siis annab Universum sulle vihje, et võta hoogu maha ja mõtle, kuidas sa elad- äkki teed milleski vea.


3. Kaotused

Ükski kaotus pole juhuslik. Kaotasid oma korterivõtmed ja/või ei saanud õigel ajal toast välja. Kaotasid rahakoti, raha, dokumendid. Teie auto läks katki, kodumasinad on lakanud töötamast, teie lemmikasjad on kahjustatud. Kas varastatakse teilt väärtasju või unustate oma asjad kuhugi, näiteks telefoni poeletile või rahakoti bussipeatusse. Vargustest ja kaotustest tulenev šokk on vajalik selleks, et inimene ärkaks ja mõtleks üle reeglid, mille järgi sa elad. Kas poleks aeg neid muuta?


4. Sagedasemad tülid

Sinust saab pidev osaline erinevates konfliktides ja tülides. Ja pole vahet, kus need juhtuvad, olgu siis päriselus või Internetis. Konfliktid sajavad taevast kaela nagu seeni pärast vihma iga pisiasjade pärast . Pole tähtis, kellega skandaal on, skandaali tekitamiseks peate lihtsalt leidma vastase. Need võivad olla nii lähedased ja kallid inimesed kui ka täiesti võõrad möödujad.


5. Krooniliste haiguste ägenemine

Kui oled märganud, et niipea, kui sind ootab ees mõni oluline kohtumine või reis, hakkad haigeks jääma või halb, siis on see selge märk, et jäta kõik kõrvale ning mõtle enda ja oma tervise peale. Ära anna alla ja tasub enda eest hoolitseda.


6. Takistused sinu teel


Kui kohtate oma teel pidevalt raskusi ja takistusi ning teie plaanid kukuvad kokku nagu kaardimajake, edasiminek on blokeeritud ja elu viskab teid tagasi, ükskõik kui palju te ka ei üritaks edasi liikuda, tasub mõelda, miks saatus kõik sulgeb teed sinu jaoks? Võib-olla jäite pöördest mööda või valisite vale pöörde ja peate tagasi pöörduma, et mõista, kus te oma elus vea tegite?


Kõik, mis meiega juhtub, ei ole juhuslik. Universumis pole üldse midagi juhuslikku. Kogu abi, mida ta sinu poole suunab, tuleb sellest, et ta armastab sind ja tahab sulle ainult head!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate