Aprikoosimaitselised õunaroosikesed
Koostisosad:
Kuue roosi tegemiseks -
Läheb vaja
Pärmi-lehttaigent
2 (punast) õuna
1/2 sidrunit
3 supilusikat aprikoosimoosi
vett
kaneeli
(suhkrut)
Lõika õun pooleks, eemalda südamik, viiluta õhukesteks viiludeks.
Võta poole sidruni mahl, pigista kaussi. Nüüd pane õunatükid sinna sisse ja aseta mikrolaineahju umbes 3 minutiks. Kurna õunaviilud.
Loe ka: KOHUPIIMA-VIRSIKUKOOK
Võta kauss, kuhu paned 3 spl. ilma tükkideta aprikoosimoosi, lisa juurde 2 spl. vett. Aseta minutiks segu mikrolaineahju. Võta välja ja sega veelkord hästi läbi.
Järgnevalt võta taigen, rulli ja lõika 6 riba, mis on igaüks 6 cm laiad. Määri ribadele aprikoosisegu.
Aseta sinna peale üksteise kõrvale õunaviilud, nii, et üks äär on teise peal. Lisa peale kaneeli(suhkrut).Jäta taigna lõppu ca 1 cm vaba ruumi, et oleks hea taigen kokku suruda.
Võta kauss, kuhu paned 3 spl. ilma tükkideta aprikoosimoosi, lisa juurde 2 spl. vett. Aseta minutiks segu mikrolaineahju. Võta välja ja sega veelkord hästi läbi.
Aseta sinna peale üksteise kõrvale õunaviilud, nii, et üks äär on teise peal. Lisa peale kaneeli(suhkrut).Jäta taigna lõppu ca 1 cm vaba ruumi, et oleks hea taigen kokku suruda.
Murra taigen pooleks ja hakka otsast kokku rullima
Rulli kokku ja lõpus ühenda taignane pind ning saades lõpus ilusa "roosi" kuju.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.