No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

7 märki, et lahkunu hing on sinu kõrval!!

by - reede, märts 29, 2024



 

7 märki, et lahkunu hing on sinu kõrval.

Loe ka - Kellaaeg annab sulle sõnumi lähitulevikuks

1 - Järsku saabub äkiline vaikus – justkui kõik jäätuks: kõik helid, isegi muru ei kõigu. See on märk sellest, et keegi on avanud ukse maailmade vahel: elavate ja surnute maailma. 


2- füüsiline tunnetus: kellegi käsi sinu õlal, sahisevad sammud, kerge, sageli külma puudutuse tunne, ootamatult tuleb kananahk ihule.


3-ebatavalised, justkui mitte enda mõtted: kuhugi minek, kange ostusoov, kuigi selliseid plaane polnud. Kas äkki tekkis tahtmine midagi ette võtta või tekkis ei tea kust jõudu ja energiat.


4-peas hakkab keerlema ​​mingi lugu või meloodia, mis ei ole täiesti seotud sinu tavapäraste muusikaeelistustega ja ka kummaline helisemine/helid kõrvus.


5- tunnete järsku enda lähedal tugev lõhn - parfüüm, kohv, sigaretisuits, igasugune ebatavaline lõhn, kuigi läheduses pole kedagi teiega koos.


6-häält on kuulda: naer, nutt, võib-olla mõned sõnad, kuid läheduses pole füüsilist kandjat, kust see võib tulla või kellele see võiks kuuluda. 


7-loomad (koerad, kassid) käituvad nii, nagu oleks keegi seal - piiluvad tühjusesse, mängivad "sellega".


 🚩Kui üks punktidest ühtib, siis lahkunu hing on sinu kõrval!! ️Kirjuta kommentaaridesse, kas üks punktidest langes kokku❓

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate