No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimese sünniaeg- mida see meile tema kohta ütleb?

by - laupäev, märts 09, 2024



Sünnikuupäev võib inimese kohta palju öelda.See sisaldab justkui universaalses koodis kõike: karmat, saatust, andeid, iseloomuomadusi, perekonda ja isegi äri. 
Kuid oma arvutustes ei tohiks unustada sünniaega. Siin räägime sünniajast, sest ka sünniaeg mõjutab suuresti inimese iseloomu ja tervet elu.

Loe ka: Milline on sodiaagimärgi järgi parim ämm

Kuidas sünniaeg iseloomu mõjutab?


Sünniaja süvendatud uurimine aitab hinnata inimese temperamenti, iseloomu ja analüütilise tegevuse iseärasusi. Igal päevaperioodil on taevakehade seas oma patroon.

Kella 00.00 - 02.00 Merkuur

Need inimesed on sihikindlad ja aktiivsed, kes on liikvel ega talu rutiini. Nad armastavad vabadust, teevad vääramatu jõu olukorras kiiresti otsuseid ega põgene raskuste eest. Kuid neil puudub järjepidevus.


Kella 02.00 - 04.00 Marss

Need inimesed on karismaatilised, “võitlevad” isiksused. Nad teavad oma väärtust ja tunnevad jõudu saada kaitsjaks ja patrooniks neile, kes vajavad abi. Nad on vastutustundlikud aga ei talu vaikust ja argipäeva. Isegi kukkudes suudavad nad tõusta ja uues kvaliteedis edasi minna.

Kella 04.00 - 06.00 Päike

Sel ajal sündinud inimesed näevad olukorda tervikuna. Nad teavad, kuidas inimestele meeldida ja on sageli tähelepanu keskpunktis, seltskondlikud ja diplomaatilised ning neil on elav kujutlusvõime.

Kella 06.00 - 08.00 Proserpina (Pluto taga asuv planeet)

Nad on sihikindlad inimesed, kes saavutavad edu ja kuulsust. Neil on tahtejõuline iseloom, nad on võimelised teisi juhtima. Nad on enesekindlad, teavad kindlalt, mida tahavad, ega lase kellelgi end kontrollida ega alla suruda.

Kella 08.00 - 10.00 Uraan

Need inimesed on aktiivsed ja proaktiivsed, sest nad teavad, kuidas edu saavutada. Nad hindavad raha ja mugavust, kuid see ei tähenda, et nad oleksid isekad. Neil on jõud liigutada mägesid ja ronida mis tahes tippu. Kõik need omadused teevad neist suurepärased valitsejad ja ärimehed.

Kella 10.00-12.00 Jupiter

Neile meeldib teisi inimesi "ravida" ja õpetada. Nad tunnetavad ja mõistavad oma tugevust ja jõudu, kuid ei lähe autoritaarsusega liiale. Kirglikud ja terviklikud isikud, kes elavad põhimõttel: kas kõik või mitte midagi.


Kella 12.00-14.00 Veenus

Need inimesed on partnerluses väga andekad, kuna suudavad olla mugavad ja terviklikud igas liidus. Nende kätes põleb energia, ja see võimaldab nei teha hästi puu-ja käsitööd. Neil on psüühilised võimed ja see annab edu saavutamise eelduse.

Kella 14.00-16.00 Neptun

See inimene on aktiivne, sihikindel, ideederohke, kuid kardab oma soove ellu viia, seetõttu palub ta sageli teistelt abi. See on tugev ja tark nõuandja, misjonär, lepitaja, ülestunnistaja ja mentor.

Kella 16.00-18.00 Saturn 

Kaastundlik ja harmooniline isiksus. Need inimesed mõtlevad sageli iga sammu pikalt läbi, kuid kui nad hakkavad reageerima, teevad nad seda suurepäraselt ja enesekindlalt. Vaidluses tunnevad nad alati, kellel on õigus, kellel mitte, kuid pole valmis oma seisukohta kaitsma.

Kella 18.00-20.00 Kuu

Need inimesed hindavad kodust hubasust ja mugavust. Nad on töökad, armastavad kiitust ja kirglikke suhteid. Nende kujutlusvõime ja oskus mõttevormidega suhelda on imetlusväärne. Suudab olukordi ette näha ja valesid tajuda.

Kell 20.00-22.00 Chiron(komeet)

Selle inimene, kelle jaoks pole suletud uksi. Loominguline, aktiivne, armastab reisimist. Keskendub harva detailidele, eelistab mõelda globaalselt, tulevikuga arvestavalt.

Kell 22.00-24.00 Pluuto

Need inimesed on lapsest saati küpse mõtlemisega, suudavad oma seisukohti kaitsta ja usaldavad oma sisehäält.Tänu tihedale sidemele perega ja esivanemate tarkusele näeb ta olukorda mitu sammu ette. Janunevad kuulsuse järele, püüdlevad õitsengu poole.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate