No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kassid on inimese karma olukorra näitajad

by - laupäev, märts 02, 2024

 



Enamik inimesi suhtub kassidesse äärmiselt positiivselt, kuid osadel on nende vastu seletamatu vaenulikkus ja vastumeelsus. Kassid ärritavad neid ja tekitavad soovi nad endast kohe eemale ajada. Võib ju mõelda, et selles pole midagi, et inimesele ei meeldi kassid, see on ju tema enda asi! Ühest küljest võib see tõsi olla, kuid teisest küljest on see põhjus tõsiselt järele mõelda.

Kodukassid nagu koerad, on elanud inimeste kõrval juba ammusest ajast peale. Kassidel on ainulaadne bioenergia süsteem. Kass on võimeline ümbritsevatele bioväljadele peenelt häälestama ja isegi nendega resonantsi astuma, teostades seeläbi nende korrigeerimist ja vajadusel täiendamist ning erandjuhtudel isegi täielikku taastamist.
Kodukasside omanike jutud sellest, kuidas pärast lemmikloomaga suhtlemist peavalud kadusid ja vererõhk normaliseerus, pole sugugi mitte välja mõeldud jutud. Igasugune haigus meie kehas avaldub alati energiaaura muutumise kujul- kassid tajuvad seda.

Kass võib olla omamoodi inimese heaolu indikaator.
Kui meie elus on kõik korras, on läheduses elav kass rahulik, magab palju, ei jäta hügieeniprotseduure unarusse ning tal on hea isu. Kui teie lemmikloom hakkab ilma põhjuseta närviliseks muutuma, lõpetab enda eest hoolitsemise ja sööb halvasti, tähendab see, et teiega on midagi valesti.
Tavaliselt reageerivad kassid peres tekkivatele tülidele kõige tundlikumalt ja asuvad alati nendes konfliktides ebaõiglaselt kahjustada saanud poolele. Kui sa näiteks oma last teenimatult karistasid, tuleb kass kindlasti tema juurde ning proovib hellitades ja nurrudes last maha rahustada ja tema vaimset tasakaalu taastada.
Nagu iga peen seos, on ka kassi ja inimese suhe kahesuunaline. Kassid tunnetavad meid, aga ka inimesed tunnetavad kasse väga hästi. Seetõttu pole nende suhtes ükskõikseid inimesi praktiliselt olemas. Kas kaastunne või vaenulikkus. Kaastundega on kõik selge, aga vaenulikkusega...
Osade tähelepanekute kohaselt ei talu üheksakümmend protsenti alkohoolikutest kasse. Enamik naisi, kelle isiklik elu ei olnud eriti edukas, kuulutas regulaarselt, ja kategooriliselt: "Ma vihkan kasse!" Tihti need keda peres ei austata või koolis on kiusajad, kandsid nad oma pahameele üle hulkuvatele või naabrikassidele. Võib julgelt väita, et inimeses, kelle karma pole ideaalne, tekitavad kassid negatiivseid emotsioone. Sellised inimesed peaksid tõsiselt mõtlema, kuidas oma elu muuta, muuta see helgemaks ja õnnelikumaks. Ja siis need väikesed kohevad nunnukesed tekitavad neile ainult naeratuse näole.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate