No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 5, 14 või 23. kuupäeval

by - pühapäev, mai 05, 2024



Hingenumber 5
Inimesed, kes on sündinud 5, 14 ja 23. kuupäeval.
Neid valitseb Merkuur
Merkuur on väikseim planeet. Merkuuri egiidi all sündinud inimesed õpivad kogu elu.

Kõigil inimestel on juurdepääs positiivsele või negatiivsele teostusele. Sel põhjusel võib samal päeval sündinute saatus olla erinev. Kui inimese teadvus areneb positiivselt, on tal rohkem võimalusi, kui negatiivselt, siis läheb teisi.


Hingenumber 5 inimesel on järgmised omadused:

+positiivses seisus - õnn, seltskondlikkus, oskus edukalt äri ajada, kaubelda;
- negatiivselt - nad võivad olla julmad, muutlikud, hullud, hoolimatud.


Viied – kes nad on?

🟣Nende hingenumber on 5 ja neid mõjutab planeet Merkuur, kaubanduse ja õppimise patroon. Need on väga aktiivsed inimesed, kes on alati millegagi hõivatud. Viied on ideede generaatorid, uuendajad ja suurepärased loogikud. Nad on optimistlikud ja rahulikud. Nad mõtlevad alati tulevikuplaanidele ja neile meeldib õppida uusi asju.

🟣Viied teavad, kuidas hõlpsalt raha teenida, kuid nad teavad, kuidas seda väga lihtsalt meelelahutusele kulutada. Viitel on reeglina alati mitu sissetulekuallikat. Nad saavad kergesti sõpru ja lahkuvad nendega sama lihtsalt. Väga muutlikud ja kergesti kohandub uute tingimustega.⠀

🟣Neil on lai silmaring, nad on alati võimelised toetama mis tahes vestlust. Nad oskavad end välja keerutada hetkega erinevatest situatsioonidest.

🟣Viied on mitmetahuline intelligentsus, nad on leidlikud ja armastavad reisida. Iseloomult on nad seiklejad ja armastavad igasuguseid seiklusi. Nad oskavad ilusti rääkida ja on võluva välimusega. Nad teavad, kuidas muuta vaenlased sõpradeks.⠀

🟣14. kuupäeval sündinutel on kõige vähem vedanud. Nad peavad silmitsi seisma raskuste ja takistustega elus ja äris ning puutuvad kokku ka arvukate rivaalidega pereelus. Kuid sellegipoolest on nad võimelised saavutama märkimisväärset edu materiaalses elus.

🟣Inimesed numbriga 5 vajavad kiitust. Neid tuleb pidevalt kõige eest kiita.

🟣Neil on iha hasartmängude järele.


Sobivus 

Loo sõbralikke ja ärisuhteid inimestega, kelle numbrid on 5, 1, 3, ning arenda ennastsalgavaid suhteid silmapaistvate inimestega.
Reeglina saab 8-st viiele hea ja mõistev partner ning 1 -ga areneb hea koostöö. 


Sobivad tööd:

5 teadvus on selline, et nad on väga suhtlemisaldis. See aitab neil ettevõtluses ja kaubanduses tippu jõuda. Nende viie hulgas on näiteks USA endine president Donald Trump.

Merkuur soodustab vaimset tööd ja igasugust info kogumise ja töötlemisega seotud tegevust: kaubandust, reisimist, inimestega suhtlemist. See on kas taksojuht ja ühistranspordijuht ja kuller, ajakirjanik, õpetaja, raamatupidaja, majandusteadlane.

Turundusega seotud äri, hoiused, kinnisvara, võrguäri – kõik see on puhas Merkuur. Kindlustusagendid, pangad, astroloogia, meditsiin, meedia, internet, turism. Nende tegevus on teadmiste kogumine. Teadmised on pealiskaudsed, kuna neile inimestele ei meeldi süveneda ja see on normaalne.

Merkuurlased ei tööta pikka aega ühes kohas, nad püüdlevad pidevalt uuenemise poole. Nad leiavad alati kaalukaid põhjuseid, miks nad peavad oma äri muutma. Neile meeldib kogu aeg midagi muuta ja see on nende puhul täiesti normaalne.Nad võivad olla laisad ja neile ei meeldi kõvasti tööd teha. Neile ei meeldi ühte asja pikka aega teha, kuid mõnikord suudavad nad siiski olla aktiivsed.

Nad võivad olla ideaalsed õppejõud. Neile meeldib olla väga hõivatud ja neil on palju tegemist. Need inimesed on tugevad ideede generaatorid. Kuid nad peavad õppima suu kinni hoidma. Neil on äärmiselt raske mitte vestelda, nad teevad seda kogu aeg.

Number 3 -ega koostöö ei oleks väga hea valik, sest kolmed kannataksid.


Karma ülesanded 5-le:

🔹 Jälgige oma kõnet;
🔹 Vabane kriitikast;
🔹 Loo rahaline padi;
🔹 Väldi stressi - see on halb südame ja närvisüsteemile;
🔹 Piira end meelelahutusega;
🔹 Püüa vähem kiirustada otsuste tegemises;
🔹 Väldi ärritust, õpi sallivust inimeste suhtes;
🔹 Ära suru oma ideid teistele peale;
🔹 Pea alati oma sõna, ära anna tühje lubadusi;
🔹 Tehke hommikuti jalutuskäike;
🔹 Võtke ette lühikesi väljasõite;
🔹 Väldi luuserite ja pessimistide seltskonda;
🔹 Õppige kuulama teiste inimeste arvamusi;
🔹 Rahustage oma meelt kätega töötades;
🔹 Õpi olema tänulik ning hindama sõpru ja lähedasi.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate