No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

ISELOOM JA SAATUS SÜNNIAJA DEKAADIDE JÄRGI: JÄÄR

by - kolmapäev, mai 01, 2024



JÄÄR

Kas sünnikuupäeva järgi on võimalik määrata inimese saatust ja iseloomu?
Jah, see on tõsi. Inimese iseloom ja harjumused sõltuvad otseselt tema sünnikuupäevast.
 


1. dekaad (21.03 - 1.04)


Marss, mis patroneerib sõdalasi, taktikuid ja strateege, mõjutab sel perioodil sündinud inimeste isikuomadusi. Ta annab neile alistamatut energiat, sihikindlust, paindumatut tahet, tujusid ja tõeliselt mehelikku kartmatust.


Olulised aastad: 15, 30, 45 ja 75 aastat.

Nende inimeste sümboliks on pordoo rebashein (Digitalis ferruginea).

Marsile pühendatud taim, mis viitab allegooriliselt sellistele iseloomu omadustele nagu vaprus, visadus ja alistamatus.


Tänu patroonplaneedi mõjule suudavad sellel ajal sündinud inimesed kõige keerulisemas olukorras koheselt tegevusplaani koostada. Intuitsiooni ja täiusliku loogika kombinatsioon võimaldab neil hinnata võimalikke variante olukorra arendamiseks tulevikus ka siis, kui teiste märkide esindajad alles hakkavad toimuvast aru saama. Marsi kingitud kartmatus, sihikindlus ja enesekindlus aitavad sel perioodil sündinud inimestel rasketel aegadel targalt käituda ning saavutada kontroll kõige segasemate ja raskemate asjaolude üle.
Inimesed, kes sel perioodil siia maailma sisenesid on sündinud sõdalaste ja juhtidena, peaksid siiski meeles pidama, et nad ei ole jumalad ega suuda kogu maailma enda kontrolli alla võtta ega muuta.
Vastasel juhul peavad nad sageli tegelema ületöötamise, migreeni, närvisüsteemi kurnatuse ja sisemiste emotsionaalsete ressursside ammendumise tagajärgedega.
Lõõgastuskunsti valdamine ja mõõdetud rahulik puhkamine aitab teil muresid vältida ja tasakaalustada alistamatut soovi kõike enda ümber muuta.


 2. dekaad (02.04 - 11.04)


Selle kümnendi patroonplaneet on Päike. Sel perioodil sündinud inimestel domineerivad sellised iseloomuomadused nagu ambitsioonikus, sihikindlus ja võimujanu.
 

Olulised aastad: 15,19, 30, 35, 45, 57, 60, 76.

Nende inimeste sümboliks  on magnoolia.


Sellel perioodil sündinud on väga ambitsioonikad isikud. Soovides olla igal pool esirinnas, unustavad nad väga sageli iseennast ja lakkavad teiste huvidele tähelepanu pööramast, mõnikord ei arvesta nad oma tugevusi ja liialdavad oma võimetega. 

Nad eiravad sageli ümbritsevate inimeste nõuandeid ja arvamusi. See ei aita kaasa autoriteedi suurenemisele teiste silmis. Esiteks peavad sellised inimesed õppima kuulama teiste arvamust ja austama neid, kes on neile lähedal.



 3. dekaad (12.04 - 20.04)


Selle kümnendi valitsev planeet on Veenus, mis annab sel perioodil sündinute iseloomu sensuaalsust ja hellust, kirge ja impulsiivsust.

Olulised aastad: 15, 30, 36, 40, 60, 66.
Nende inimeste sümboliks on tagasihoidlik hortensia 

Neid eristab hea loomus ja siirus aga ka ekstravagantsus ja hoolimatus, nad armastavad pidutseda täiel rinnal. Nad annavad lubadusi ja siis unustavad need; see omadus ei tulene pahatahtlikkusest ega soovist teisi ilma abi andmata kahjustada, vaid lihtsalt seetõttu, et Jäär on nii loodud.

Rahulikkus ja vastutustunne ei ole nende tugevaim külg, nad peavad õppima oma sõnale truuks jääma ja oma lubadusi täitma, siis võib nende loomupärane sündsus ja lahkus saada nende ustavateks abimeesteks edu saavutamisel.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate