No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodune Ferrero Rocher

by - neljapäev, mai 02, 2024


Nende maiustuste tegemine ei vaja raketiteadust :)

Retsept

120 grammi maapähkleid
80 grammi (vanilje) küpsiseid
2 spl kakaopulbrit
3 supilusikatäit Nutellat (terve)

Glasuur

300 grammi piimašokolaadi (katteks)
50 grammi maapähkleid või muid jämedalt jahvatatud pähkleid



Valmistamine

Jahvata maapähklid küpsisega pulbrilaadseks ja lisa puru sisse Nutella- sega ühtlaseks massiks. Mass peaks olema plastilini või savi pehmune.

Tee saadud massist ühesugused pallid.

Glasuurimine

Sulata šokolaad, sega juurde purustatud pähklid.
Pallid kasta kahvli abil sulatatud šokolaadi sisse.
Tõsta šokolaadised pallid paraja vahega kandikule tahenema.
Seejärel pane pallid tunniks tavalisse külmikuse, kui soovid kiirendada protsessi, pane 5 minutiks sügavkülma.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate