Kodune Ferrero Rocher
Nende maiustuste tegemine ei vaja raketiteadust :)
Retsept
120 grammi maapähkleid
80 grammi (vanilje) küpsiseid
2 spl kakaopulbrit
3 supilusikatäit Nutellat (terve)
Glasuur
300 grammi piimašokolaadi (katteks)
50 grammi maapähkleid või muid jämedalt jahvatatud pähkleid
Valmistamine
Jahvata maapähklid küpsisega pulbrilaadseks ja lisa puru sisse Nutella- sega ühtlaseks massiks. Mass peaks olema plastilini või savi pehmune.
Tee saadud massist ühesugused pallid.
Glasuurimine
Sulata šokolaad, sega juurde purustatud pähklid.
Pallid kasta kahvli abil sulatatud šokolaadi sisse.
Tõsta šokolaadised pallid paraja vahega kandikule tahenema.
Seejärel pane pallid tunniks tavalisse külmikuse, kui soovid kiirendada protsessi, pane 5 minutiks sügavkülma.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.