No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

ISELOOM JA SAATUS SÜNNIAJA DEKAADIDE JÄRGI: VEEVALAJA

by - esmaspäev, mai 27, 2024

 



VEEVALAJA

Kas sünnikuupäeva järgi on võimalik määrata inimese saatust ja iseloomu?
Jah, see on tõsi. Inimese iseloom ja harjumused sõltuvad otseselt tema sünnikuupäevast.


1. dekaad (21.01-31.01) 

Suurejooneline Veenus patroneerib sel perioodil sündinuid. Sellised inimesed on häbelikud ja õrnad, nende seksuaalsus on hämmastav koos armastuse armastusega.

Olulised aastad:  12, 22, 32, 42, 52.
                              Nende inimeste sümboliks:  Immortelle e harilik käokuld

Nad on alati elegantsed ja ilusad. Energia purskab neist välja ja optimismil pole piire. Neil on võimas elupotentsiaal, seega on nende jaoks kõik lihtne, asjad lahenevad, takistused ületatakse. Omades rahuarmastavat iseloomu ja rõõmsat meelt, köidavad nad ümbritsevaid, võidavad neid.

2. dekaad (01.02-10.02) 


Merkuur juhib sel perioodil sündinud inimeste iseloomu, andes neile õrnuse, sensuaalsuse, intelligentsuse ja ettenägelikkuse kingituse. Ja see on neile elus väga kasulik, võimaldades neil vältida paljusid ebaõnne.

Olulised aastad: 10, 20, 42, 50, 60.
Nende inimeste sümboliks: Igihaljas puuvõõrik

Need on võluvad inimesed, kellel on eriline vigur ja neist saavad suurepärased armukesed, kes pakatavad kirest. Teades nende atraktiivsust, kasutavad nad oskuslikult oma parimaid omadusi, esitades neid soodsas valguses.

3. dekaad (11.02-19.02) 

Salapärane Kuu valitseb sel perioodil sündinute tegelasi, andes neile tagasihoidlikkuse, tundlikkuse ja tõepärasuse. See on keegi, kellega on tore rääkida. Mõnikord näitavad nad üles kadestamisväärset kangekaelsust ja paindumatust. Kahtluse või rahulolematuse uss närib nende olemust pidevalt.

Olulised aastad:  8, 16, 24, 32, 40, 42, 48, 56, 64, 72.
Nende inimeste sümboliks: Belladonna 

Neid eristab tagasihoidlikkus ja atraktiivsus, nende rasket tööd võib kadestada ja nende tugev energia eristab neid teistest. Ülevalt on neile antud võime ravida füüsilisi vaevusi ja vaimseid haavu. Nende tabamatu sarm köidab ja köidab; neist õhkub stabiilsust ja rahu, vaikset rõõmu, mis tõmbab teisi nende poole. Ja nende läheduses on tõeliselt soe ja rahulik olla.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate