No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 6., 15. ja 24. kuupäeval

by - neljapäev, juuni 06, 2024


Hingenumber 6
Inimesed, kes on sündinud mis tahes kuu 6., 15. ja 24. kuupäeval
Neid mõjutab planeet Veenus.
Nad on armastuse ja keerukuse planeedi – Veenuse – egiidi all.

Nendel kuupäevadel sündinuid on Jumala armastatud, neid on kogu maailmas vaid 3%.
Need on hinnalised inimesed, kes on pälvinud eelmistes eludes oma tegude eest kõrgeima armu. Uues kehastuses tõusevad nad kõrgele, lõdvestuvad ja naudivad elu.

+Veenus annab tunnetele jõudu. Nad on vastassugupoolele atraktiivsed ja neil on peen maitse. ⠀
- Kuued on väga emotsionaalsed, kannatavad nad sageli murede käes. Kuued, kes ei arenda oma helget poolt, võivad sattuda kahtlaste lugude, isegi kuritegevuseni.


Kuued – kes nad on?

🟣Inimesed, kelle tegelaskuju on number 6, on väga kiindunud erinevatesse naudingutesse, armastavad luksust ja ilusat elu.
🟣Kui nad midagi lubavad, siis nad seda kindlasti ka teevad. Õigluse eest võitlejad. Väga mõistlikud. Nende inimeste kalduvus on tundeid süvendada. Nad on altid ilule, kunstile, püüdlevad harmoonia, õigluse poole.
🟣Need inimesed on atraktiivsed igas vanuses. Reeglina antakse neile sageli kõik saladused. Nad näevad noored välja ja neil on palju sõpru. Võluvad, ilusad.
🟣Kuued ei talu mustust, inetust, ebaviisakust ega korratust. Nad on esteedid ja heade kombed on neile väga oluline. 
🟣Neile meeldib reisida, nad on uudishimulikud ja neil on teaduslik meel. Inimesed kipuvad kuuet usaldama ja avaldavad neile sageli oma saladusi.
🟣Nad eelistavad enne millegi tegemist kümme korda mõelda, seega on nad üsna aeglased. Kui hakkate nendega kiirustama, lähevad nad närvi, teevad vigu ja lõpuks annavad lihtsalt alla. Nad on rahumeelsed, viisakad ja vähenõudlikud. Neile ei meeldi käske anda, juhtida ja veelgi enam ei talu nad konflikte. Nad eelistavad iseseisvust. Kuues oskavad vajadusel oma viha ja nördimust varjata, et mitte pingeid tekitada.⠀
🟣Nad on head katsetajad, targad ja erudeeritud. Neil on väga tugev intelligentsus. Need on üldiselt väga tugevad intellektuaalid.
🟣Need inimesed armastavad õppida. Nad on õrnad natuurid, kuid samas suudavad teki enda peale tõmmata.
🟣Inimesed tegelasega number 6 on väga sensuaalsed, seksikad ja suure loomingulise potentsiaaliga. Sageli pühenduvad nad kunstile. Nad püüavad tuua maailma harmooniat, ilu ja tõde. Kuued on väga kaastundlikud ja oskavad hästi teiste inimeste tundeid mõista. ⠀

Sobivad tööd:

Veenuslastele ei meeldi alluvuses töötada, siis neil on mugav ka kodus töötada.
Need on head disainerid ja kunstnikud, moeloojad ja rätsepad, juuksurid ja stilistid, aednikud, kondiitrid, lille- ja kosmeetikamüüjad.

Need inimesed võivad olla kohtunikud ja vahekohtunikud, juristid ja õpetajad, kes õpivad loodusteadusi ja õpetavad seda ise. Need on õpetajad ja investorid.
Veenuslased püüavad alati teha kergeid tegevusi.

Nad on head nõuandjad oma direktoritele. Need on konsultandid, direktori asetäitjad.
Need inimesed on väga põhimõttekindlad. Nad võivad olla mänedžerid ja muusikud.

Nad on suured filosoofid ja suure intelligentsusega inimesed. Nende valdkond võib olla seotud kirjutamise ja huumoriga.

Nad võivad kergesti olla näitleja- ja klounisüsteemis.
Nad saavad end hästi realiseerida ilu, luksuse ja mugavuse vallas.

Sobivus 

Nad kohtlevad perekonda ja sõpru hoolikalt ja aupaklikult ning hellitavad oma partnereid sageli kingituste ja tähelepanumärkidega.

6-d on lahked, kuid mitte kõigi vastu. Nad lahkuvad partnerlusest, kus nad ei saa piisavalt kiindumust ja kus nad tunnevad end ebamugavalt. Mõnikord maksavad nad sellistes olukordades kätte.

6 ja 8 mõistavad üksteist hästi, kuid numbriga 3 on parem olla ettevaatlik. Kolmed võivad kuued energeetiliselt hävitada. Mõnikord sünnitavad 6-e emad ja isad 3-seid tütreid ja poegi. Sel juhul annab saatus neile võimaluse üksteist positiivselt mõjutada.

9-ga tekivad kirglikud suhted, kuna need on ka emotsionaalsed. Samal ajal võivad partnerid sellises liidus ägedalt tülitseda ja skandaale tekitada.Samas pole vaja suhtest loobuda, kui oled arvutuste järgi oma teise poolega kokkusobimatu. Kui partnerid töötavad oma teadvuse arendamise nimel ja püüavad teineteisega poolel teel kohtuda, osutub nende liit edukaks.


Karma ülesanded 6-le:

🔹Saada laiskusest üle;
🔹Vaata teisi inimesi enne nendega suhtesse astumist;
🔹Loo rahaline padi;
🔹Piida end meelelahutuse ja sensuaalsete naudingute osas;
🔹Ära tee rasket tööd;
🔹Kasvatage puhtust ja abielutruudust;
🔹Õppige oma tundeid ja emotsioone kontrollima;
🔹Ära maksa kunagi kellelegi kätte, õpi andestama ja lase inimestel minna;
🔹Ära joo alkoholi, tubakat, kohvi ja muid uimasteid;
🔹Ole regulaarselt õues;
🔹 Piirata magusate, jahu- ja rasvaste toitude tarbimist;
🔹Planeeri oma aeg ette.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate