No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas mõjutab telefoninumber sinu saatust?

by - laupäev, juuni 29, 2024

 


Kas arvate, et telefoninumbrid võivad nende omanikku mõnes eluprobleemis takistada või aidata? Selgub, et saavad, sest numbrite moodustavate arvude summa kannab teatud energiat, mõjutades selle omanikku. Numeroloogia jätab oma jälje kõikidesse eluvaldkondadesse ja telefoninumber pole erand.

Oma numbri tuvastamiseks peate tegema kõigi numbrite lihtsa kokkuarvutuse ja taandama kõik lihtsaks ühekohaliseks numbriks.

Näiteks telefoninumber on 55-247-646. Niisiis: 5+5+2+4+7+6+4+6=39= 3+9=12= 1+2=3

Igaüks saab endale numbri ühest üheksani. Nüüd peate dešifreerima, mida see number tähendab.
Telefoninumbri numeroloogia

Number 1

See telefoninumber soosib isikliku algatuse avaldumist, soodustab iseseisvat ja aktiivset tegutsemist, uut algust.

See number tundub olevat loodud äriläbirääkimisteks.See harmoneerub suurepäraselt kokkulepete täitmise, lepingute sõlmimise, juriidiliste küsimuste lahendamise ja notariaalsete küsimustega.Seda kasutades on lihtsam koordineerida erinevaid koosolekuid, esitlusi ja lepinguid.

Selle numbri omanikku juhivad sisemised jõud. Tal on päris palju energiat kõigi oma ideede elluviimiseks. Samuti näitab number, et tegutseda tuleb kohe.

Number 2

Kaks on hea number kõnede vastuvõtmiseks kõikjalt maailmast.

See telefoninumber sobib pigem kõnede vastuvõtmiseks kui ise helistamiseks. Erandiks on juhud, kui inimese töö võimaldab muretult ja kahtlusteta helistada, jättes tema hinge rahulolutunde. Seda numbrit saab kasutada kontaktide loomiseks ning harmoonia ja koostöö edendamiseks.See toimib harmoonia, koostöö ja võrgustike loomise katalüsaatorina.

Sellise numbri omanik häälestub hõlpsalt helistajatega samale lainepikkusele, kuid kaugeleulatuvate eesmärkide saavutamiseks peab ta minema isikliku mugavuse piiridest kaugemale.
Selle inimese sees valitseb rahu ja harmoonia.

Number 3

Suurepärane number loominguliseks tegevuseks nii alustatud või vanade ülesannete täitmiseks.

See sobib suurepäraselt ajakirjanikele ja reklaamijatele, kunstnikele, näitlejatele, show-äri, turismi ja kaubandusega seotud inimestele. See number on suurepärane reisi- ja meelelahutusteabe koordineerimiseks, ärikohtumiste korraldamiseks.
Number näitab selle omanikule, et too peaks keskenduma rohkem oma minale. Tõenäoliselt soovib selline inimene sageli kõiki aidata, olles mitmeks osaks rebitud, sest ta ei saa kõike teha. On aeg enda peale mõelda. Korraldage abi esmalt iseendale ja siis pole teiste aitamine sugugi koormav.

Number 4

See number aitab inimest, kes on keskendunud raskele tööle, loovusele ja tõsidusele. Neljal on fookus tööedule territooriumi arendamise, remondi ja tarnimise valdkonnas. Hea, kui laos või tarneosakonnas on selline number.

See on kasulik ka kodu heaolule, kuigi selle omanikel soovitatakse igapäevaelu probleemide lahendamisele keskendunud sõltuvusseisundist välja tulla.

Number 4 on hea suhtlemiseks kodutööde, ruumide remondiga seotud teemadel ning ei sobi üldse reisi-, tutvumis-, meelelahutus- ja reisiteemaliste vestluste pidamiseks.

Soovitame selle numbri omanikel õppida oma tavapärasest olekust välja tulema ja otsida uusi võimalusi probleemide lahendamiseks. Tõenäoliselt peab selline inimene oma nägemust maailmast muutma.

Number 5

Aitab saavutada tõelist edu erinevates eluvaldkondades.See number aitab kaasa kauaoodatud edu saabumisele ja aitab ka kaua alustatud äril vilja kanda. Annab enesekindlust ja meelitab õnne. Paljud asjad, olles saanud rohelise tule, kannavad vilja.

Kuid on halb mõte armusuhteid selle telefoni teel lahendada, kuna pole selge, kuidas see võib lõppeda, sest tulemus võib olla väga ettearvamatu.

Number annab omanikule enesekindlust ja meelitab tema ellu õnne. Kui 5 on teie number, siis tea, et olete õigel teel.

Number 6

Kuus ei sobi üldse uute ürituste, otsustavate asjade või vastutusrikaste ülesannete korraldamiseks.See number ei sobi absoluutselt uuteks algusteks, tormakateks otsusteks, ettevõtmiseks, otsustavaks ja kiireks tegutsemiseks. Pigem aitab see delikaatsust nõudvate probleemide lahendamisel.
Ideaalne avalike koosolekute, konverentside, äriasjade korraldamiseks ning kohtumiseks mõttekaaslaste ja sõpradega.

See number aitab saada lohutust või nõu ning sobib tundlike, sh lähedaste ja perega seotud probleemide lahendamiseks. Hea kaaslaste ja liitlastega kohtumiste koordineerimiseks, armastajate pikaks vestluseks, laste jälgimiseks.

Number ütleb selle omanikule, et väga oluline on kuulata oma lähedaste nõuandeid. Samuti on nende inimeste jaoks oluline intuitsiooni arendamine.

Number 7

Numeroloogias on seitse loovuse sümboliks.

Seitsmesed loovad soodsad tingimused tööle asumiseks teaduse, uusarenduste müstika ja filosoofia valdkonnas. Nõuanded ja soovitused saadetakse sellele numbrile õigeaegselt.

Number ei sobi pikaajalisteks läbirääkimisteks finants- ja äriteemadel, ega kohtumiste kokkuleppimiseks.

Selle numbri omanik peab välja töötama oma asjadele ebastandardse lähenemise ja õppima ennekõike mõtlema, kuna see number on numeroloogias loovuse ja kunsti sümbol.


Number 8

Suurepärane pidevaks suhtlemiseks äripartneritega, andes sulle võimaluse karjääris edasi liikuda.Suurepärane kontaktideks rahanduses, äris ja müügitehinguteks.

Number aitab selle omanikul materiaalses sfääris edu saavutada. Soodustab autoritaarset tugevdamist. Selle numbri abil saavad kõige tõsisemad ja olulisemad asjad lihtsalt ja kiiresti tehtud.

Saatus on andnud selle numbri omanikule võimaluse end oma karjääri realiseerida, te ei tohiks sellist ainulaadset võimalust kasutamata jätta.

Number 9

Perspektiivne number uute ettevõtete alustamiseks, uute kontaktide ja sidemete leidmisel, finantssektori ja ärivõimaluste toetamiseks, mis tahes saavutuste ja oluliste plaanide jaoks. Kuid ärge unustage moraalipõhimõtteid ja seadusi.

See number soodustab soodsate võimaluste tekkimist ning aitab finants- ja äriasjades. See number sobib kõige paremini kunstimaailma inimestele.

Selle numbri omanik peaks pöörama tähelepanu moraalsetele põhimõtetele ja vaimsusele. See number on omamoodi märk sellest, et inimene peab end vaimselt paremaks muutma.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate