No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

21 inspireerivat elutarkust.

by - kolmapäev, märts 26, 2014


Toome teieni selgeltnägija, ravitseja ja regressiooniterapeudi Mai-Agate Väljataga 21 mõtet ja tsitaati elutarkuse kohta. Pannes eluüle järele mõtlema, et mis on päriselt oluline ja mida saaks oma elus paremaks muuta samas tuletada meelde, millised on meie eluväärtused, eesmärgid ja unistused.
Asjadele, mida te tegema ei pea, tulevad takistused ette. Elu ise lükkab teid õigele rajale, kui te just vägisi vastu ei punni.
Meelerahus tehtud otsused on sulle endale parimad.
Sinu parim väe hetk: sina ise siin ja praegu.
Uues ajastus pole esikohal mitte mõtlemine, vaid tunnetamine.
Elada tuleb tänases päevas, mitte homset uurida. Tulevikuks on võimalik ometigi valmistuda, kui püüame lahti saada ahistavatest kammitsatest ja iseloomuomadustest, mis tekitavad meile maises elus probleeme.
On vaja aru saada, et kõik on energia – absoluutselt kõik.

*Asjadele, mida te tegema ei pea, tulevad takistused ette. Elu ise lükkab teid õigele rajale, kui te just vägisi vastu ei punni.
*Meelerahus tehtud otsused on sulle endale parimad.
*Sinu parim väe hetk: sina ise siin ja praegu.
*Uues ajastus pole esikohal mitte mõtlemine, vaid tunnetamine.
*Elada tuleb tänases päevas, mitte homset uurida. Tulevikuks on võimalik ometigi valmistuda, kui püüame lahti saada ahistavatest kammitsatest ja iseloomuomadustest, mis tekitavad meile maises elus probleeme.
*On vaja aru saada, et kõik on energia – absoluutselt kõik.
*Kui sa oled ise salliv ja armastav, siis on ka sinu ümber sallivad ja armastavad inimesed.
*Häbi on energia, millel on väga tugev mõju inimese eluenergiale.
*Valikute tegemiseks otsuseid langetada ongi üks elu põhilisi õppimise väljakutseid.
*Elus on oluline teha seda, mis sulle meeldib. Ära vali tööd selle järgi, kas see sind rikkaks teeb. Tegevus, mis kuulub sinu missiooni ning mida sa armastad, teeb sind õnnelikuks ja toidab alati ära.
*Tingimusteta armastus on ürgenergia.
*Probleemideta inimest pole olemas. Inimesele saadetud raskused on nagu koolitükid: tuleb ta nendega edukalt toime, lubatakse järgmisse klassi. Tuleb lasta ajal kulgeda ning üleliigsetel asjadel ja inimestel elust minna.
*Kui sa ütled sõnu ilma sisemiste tunneteta, siis neil sõnadel puudub vägi.
*Depressioon tekib siis, kui inimene ei julge ennast väljendada. Tehakse seda, mida teised tahavad. Aga ühel hetkel saab kehal mõõt täis, tekib paanikahoog. Inimesed peavad õppima kuulama oma sisehäält ja olema oma otsustes ise kindlad.
*Kõik, mida ma teen, mida mõtlen ja ütlen, tuleb minu juurde tagasi.
*Kui teed mingi otsuse ja tunnet seejärel mõnusat tunnet, siis tee seda – järgi oma otsust.
*Õige on meile alati see, mis meile meeldib.
*Kahjuks on ka uskmatus üks energiatest, mis ei lase inimese andekusel avaneda. Soovingi kõigile head pealehakkamist ja uskumist oma väesse. Soovitan veel ka vaadata iseenda sisse, vaadata otsa oma varjudele, tunnistada neid, ja kui neid tunnistada, siis on võimalik neid ümber teha.
*On vaja olla siin ja praegu, on vaja tingimusteta armastada, õppida andeks andma, ükskõik, mis ülekohtuseid tegusid ka meie vastu ei ole tehtud, ja tuleks õppida kuulatama oma südame häält.
*Elatakse teistele, ennast ohverdades. Ning oodatakse seejärel tänu. Aga see on vale! Elu jääbki elamata.
*Alati on võimalus valida, kas oled õnnelik või õnnetu.

Soovitan veel lugeda Mai-Agate Väljataga väärtuslike elutarkuste raamatut “Elutarkuse terad” ning tunnetada hetkes elamise ja olemise jõudu. See, milline on sinu elu täna ja homme, on sinu enda kätes ja tegudes.

Allikas -goodnews.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate