No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tervise moos greibist

by - pühapäev, märts 23, 2014




Greipfruut viib organismist suurepäraselt liigse vee välja. Nad soodustavad kaalulangust ning puhastavad organismi toksiinidest samuti aktiveerivad rasvade põletamise protsessi. Orgaanilised ained mängivad tähtsat rolli ainevahetuse stimuleerimisel, seedeprotsessi parandamisel, toidu imendumisel, seedemahlade tootmisel. Greipfruut tugevdab närvisüsteemi, mis on kasulik vaimse ja füüsilise väsimuse korral.

Võrratu moos – imelise magushapu maitsega erinedes erilise kibedusega. Värv on särav, tumepunane. Moos on paks nagu pehme marmelaad.
3 suurt greipi (1,3 – 1,5kg)
1 sidrun
300g suhkrut

Greibid puhastada ja viiludeks lahti harutada, lõigata kääridega ära iga viilu ülemine osa, eemalda kiled ja võta pehme osa välja, eemaldage kivid. Kaalu puhastatud greip ära. Sidrunil lõika ära pealmine koor ja viiluta õhukesteks ribadeks. Pressi sidrunist välja mahl. Keedupotti pane greibi pehme viljaliha, sidrunimahl ja hakitud sidrunikoor. Lisa suhkur. Suhkru kogus on võrdne poole puhastatud greibi koguse kaaluga. Pane keedupott tulele ja lase keema. Sega ja vähenda kuumust keskmise tasemeni. Mass peab paksenema 1,5 – 2 korda.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate