Õllepannkoogid.
Koostisosad:
2 muna
1 tass piima
1 tass õlu
1 tass nisujahu
1 sl. suhkrut (võib ka veidi rohkem, kui tahad magusamaid)
½ tl sooda
soola maitse järgi
4 spl taimeõli
Juhiseid
1. Vahusta munad, sool, vala õlu ja piim, pidevalt edasi segades. Vähehaaval lisa jahu, kuni taigen on paras paks. Lisa suhkur, õli ja sooda. Tainas jääbki vedelam, kui tavaline pannkoogi taigen (nii et jahu pole vaja juurde lisada). Sellepärast tulevadki pannkoogid õhukesed ja pitsilised.
2. Pane pann tulele, tõsta kaks lusikatäit taigent pannile, (juhul kui pann on suur, siis rohkem) ja tee ülepanni pannkoogid. Küpseta mõlemalt poolt paar minutit, või kuldpruuniks muutumiseni.
Head isu!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.