Karamellistunud apelsinid.
Väga maitsvad.Selliseid apelsine saab kasutada tee sisse, või muuks magustoiduks (nad on nagu sukaadid) Säilivad samuti kaua.
Vaja läheb
1 kg. Apelsine
400 g pruuni suhkrut
100 g vett
Pese kindlasti apelsinid korralikult puhtaks!
Kuidas teha:
1. Kui võimalik, on parem võtta keskmise suurusega apelsinid.
2. Viiluta apelsinid 0,5 cm laiusteks viiludeks
3. Võtke sügav (kaanega) ahjupott, vala põhja esimene kiht pruuni suhkrut, laota sinna peale apelsinid.
4. Korrake protseduuri st. apelsinide peale puistake suhkrut ja peale apelsinid.
5. Lõpeta suhkrukihiga.
6. Kõigepeale valage vesi.
7. Pange nüüd kaanetatud pott madalal kuumusel 2 tunniks ahju.
8. Vajadusel võite veidi vett lisada.
Bon Appétit!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.