Apelsini ja kiivi jäätis.
Mis võiks olla enam maitsvam, kui omatehtud jäätis? Ja erinevaid variante on sadu.
Siin siis apelsini ja kiivi jäätis.
Koostis:
2 Kiivit
1 apelsin
2 Kiivit
1 apelsin
Ettevalmistamine:
Kuna mul ple spetsiaalseid jäätise silikoonvorme, siis kasutasin selleks tavalisi plastiktopse (neid ühekordseid, mida saab tavaliselt piknikule kaasa võtta) ja tulemus jääb nagu päris jäätisel :) veel vajad sa puust jäätisepulki (kogusin paar tükki enne valmis).
1. Pese ja koori viljad.
2. Pane kiivid blenderisse.
3. Purusta kuni kiivist tuleb püree.
4. Lisa apelsinimahl ja sega veel.
5. Segu on paras siis, kui see on sellise paks ja õhuline.
6. Tõsta segu topsidesse ja torka sisse puupulk. Pane paariks tunniks sügavkülma.
Ja ongi jäätis on valmis!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.