No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Isiksuse test (puude järgi)

by - kolmapäev, veebruar 12, 2014



 See on vahva…. Vaata puid ja vali üks, mis sulle kõige rohkem silma jääb. Ära liiga kaua mõtle, lihtsalt vali esimene mis sind köidab, ning saa teada, mida see ütleb sinu isiksuse kohta.

Tulemused 


1. Olete helde ja moraalne (mitte segi ajada epistlit pidavaga) isik. Sa alati tegeled enesetäiendamisega. Sa oled väga ambitsioonikas ja kõrgete standarditega. Teiste arvates on sinuga raske suhelda, kuid teie enda jaoks on raske olla see, kes te olete. Sa teed kõvasti tööd, kui sa ei ole isekas. Ning teed tööd selleks, et maailma parandada. Sul on suurepärane võime inimesi armastada sinnani, kuni nad sulle haiget teevad. Kuid isegi peale seda kui nad on sulle haiget on teinud, jätkate nende armastamist. Väga vähesed inimesed oskavad vääriliselt hinnata seda, mida kõike te olete teinud.

2. Te olete lõbus ja aus inimene. Oled väga vastutustundlik ja teile meeldib teiste eest hoolitseda. Sa usud ausasse päevatöösse ja aktsepteerid tööga seotud kohustusi. Sul on väga hea isiksus ja inimesed usaldavad sind kiiresti. Oled särav, vaimukas ja kiire mõtlemisega. Sul on alati varuks mõni vaimukas või põnev lugu, mida rääkida.

3. Sa oled tark ja mõtlik isiksus. Sa oled suur mõtleja ja sinu mõtted ja ideed on kõige olulisemad. Sulle meeldib oma teooriaid ja seisukohti eraldi vaadelda. Te olete introvert. Sulle meeldib jääda nendega, kellele meeldib samuti mõelda ning õppida. Sa kulutad palju aega moraali üle mõtlemisele, ning püüad alati õigesti toimida, isegi kui enamik ühiskonnast teiega ei nõustu.

4. Sa oled läbinägelik ja filosoofiline isik. Sul on unikaalne ja ainult sinule omane hingelaad. Sinu
kõrval pole ühtegi isegi pisut sinuga sarnanevat isikut. Oled intuitiivne ja väikese kiiksuga. Sageli sind ei mõisteta ja see teeb sulle haiget. Sa vajad oma ümber isiklikku ruumi. Teie loovus areneb, kui kaasinimesed seda märkavad ja hindavad.Te olete inimene, kes näeb selget vahet elu heleda ja tumeda poole vahel. Olete väga emotsionaalne.

5. Olete väga enesekindel ja väga iseseisev. Teie elu juhtmõtteks on „ Ma teen seda oma moodi”. Sa oled väga enesekindel ning tead kuidas iseenda ja oma lähedaste eest seista. Ainus mida nõuad inimestelt on ausus. Sa oled piisavalt tugev, et tõega silmitsi seista.

6. Sa oled lahke ja tundlik ja saad inimestega väga hästi läbi. Sul on palju sõpru ning sulle meeldib neid aidata. Sul on soe ja helge aura, mis mõjub teid ümbritsevatele inimestele hästi. Iga päev mõtled sa selle üle, kuidas end täiustada. Sa tahad olla huvitav, läbinägelik ja ainulaadne. Rohkem kui keegi teine siin maailmas, vajate te armastust. Te olete isegi valmis armastama neid, kes teid vastu ei armasta.

7. Te olete õnnelik ja kõigutamatu. Olete väga tundlik ja mõistev isik. Oled suurepärane
kuulaja, samas ei mõista sa kohut. Sa usud, et igaühel on oma teekond elus. Sa oled avatud uutele inimestele ja sündmustele. Oled väga vastupidav stressile ja muretsed harva. Tavaliselt oled sa väga rahulik. Sul õnnestub alati mõnusalt aega veeta, kui jääd selle juures iseendaks.

8. Sa oled sarmikas ja energiline, lõbus inimene ning tead kuidas teisi naerma ajada. Sa armastad harmoonilist elu. Sa oled spontaanne ning entusiastlik. Sa ei ütle kunagi seiklusele ei. Tihti sa üllatad ning isegi šokeerid inimesi. Ent selline sa sa just oledki…Sa jääd alati iseendaks. Sul on palju huvisid ja kui miski pakub sulle huvi siis sa ei puhka enne, kui oled omandanud põhjalikud teadmised selles valdkonnas.

9. Sa oled optimistlik ja õnnelik ja usud, et elu on kingitus ning sa püüad parimal viisil seda kingitust ära kasutada, saavutades nii palju kui võimalik. Sa tunned uhkust oma saavutuste üle. Oled valmis minema läbi paksu ja vedela nende inimeste nimel kellest hoolid. Sul on väga tervislik ellusuhtumine. Sa kasutad igat võimalust, et andestada, õppida ning areneda, sest sa usud, et elu on liiga lühike, millegi teistmoodi tegemiseks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate