No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

HIINA SOBIVUSHOROSKOOP

by - kolmapäev, veebruar 26, 2014




Hiina horoskoop annab aimu, kas sõbraks või elukaaslaseks olija ja tulija võib tuua su ellu õnnetust või  sobite te ideaalselt.Kas teadsid, et su iseloomu ei mõjuta mitte ainult su tähtkuju, vaid ka loom, kelle aastal Hiina horoskoobi järgi sündinud oled.
Hiina kalendri astroloogiline ring koosneb kaheteistkümnest märgist, kuid kõik need kannavad loomade nimetusi. Nende päritolu kaob aegade hämarusse, kuigi võib öelda, et paljud neist kirjeldavad inimloomuse tüüpe. Idamaade horoskoobis on olulisimal kohal inimese sünniaasta, ning iga aastat valitseb kindel loom.

Kuidas kujunes sodiaagimärkide järjekord

Hiina legendi järgi vaidlesid 12 looma ühel päeval selle üle, kes peaks saama esimese aasta loomatiitli. Kuna üksmeelt küsimuses ei leitud, pöörduti jumala poole, et jumal otsustaks, kes oleks peamise tiitli kandja. Jumal korraldas loomade vahel võistluse, et kes esimesena jõuab jõe vastaskaldale, saabki endale esimese aasta tiitli. Kõik järgmised loomad saavad vastavalt lõpptulemuse järjekorrale endale aastanimed.
Kõik 12 looma kogunesid jõekaldale ja hüppasid korraga vette. Pühvel oli jõe ületamisel esimene. Samas polnud ta teadlik sellest, et tema seljas nautis ülesõitu Rott. Kaldale lähenemisel hüppas Rott Pühvli seljast esimesena randa ja seeläbi võitis võistluse. Siga, kes oli jõe ületamisel viimane, sai endale viimase aasta tiitli.

AHV     KUKK     KOER     SIGA     ROTT     HÄRG
1920      1921         1922          1923       1924         1925
1932      1933         1934          1935       1936         1937
1944      1945         1946          1947       1948         1949
1956      1957         1958          1959       1960         1961
1968      1969         1970          1971       1972         1973
1980      1981         1982          1983       1984         1985
1992      1993         1994          1995       1996         1997
2004      2005         2006          2007       2008         2009

TIIGER JÄNES DRAAKON MADU HOBUNE LAMMAS
1926        1927        1928              1929       1930            1931
1938        1939        1940              1941       1942            1943
1950        1951        1952              1953       1954            1955
1962        1963        1964              1965       1966            1967
1974        1975        1976              1977       1978            1979
1986        1987        1988              1989       1990            1991
1998        1999        2000              2001       2002            2003
2010        2011        2012              2013       2014            2015

Iga horoskoobimärgi iseloomustuse lõpus on loetletud kolm gruppi loomi(inimeste sümboleid), kes

++ sobivad teile ideaalselt sõbraks või elukaaslaseks;

+- sobivad teile mõningate reservatsioonidega;

-- ei sobi teile üldse ja võivad koguni õnnetust tuua.

ROTT

Selle märgi all sündinutel on meeldiv välimus. Nad on võluvad, sihikindlad, töökad ja kasuahned. Olles kokkuhoidlikud, oskavad nad rahaga ökonoomselt ümber käia. Kokkuhoidlikkuse võivad nad minetada ainult suure armastuse või muu ülevoolava tunde ajal. Rotid on helded ainult nende suhtes, keda armastavad. Pedantsuseni täpsed, on nad siiski paljuski ebaloogilised. Rotid on auahned ning jõuavad enamasti sihile. Paraku ei suuda nad end valitseda ja satuvad kergesti raevu. Tavaliselt on nad ausad ja avatud, kuid paljudel pole midagi ka keelepeksu vastu.

++ Draakon, Ahv, Härg
+- Madu, Tiiger, Koer, Siga, Rott, Kukk, Lammas, Jänes
-- Hobune

HÄRG

Härja aastal sündinud inimesed on kannatlikud ja sõnakehvad. Nad sisendavad usaldust, ent võivad aeg-ajalt olla ka ekstsentrilised ja enesest kergesti välja minna. Sellistel puhkudel tasub nende eest kõrvale hoida. Härja raev ei tunne piire. Tavaliselt kidakeelsed, võivad nad vaimustusse sattudes olla ka ilukõnelejad. Härjal on suurepärased vaimsed ja füüsilised eeldused; neid peetakse kergemeelseks, ent seejuures on nad sageli kangekaelsed ega armasta vasturääkimist. Mõned neist suhtuvad armastusse nagu spordisse ja sellest sugeneb lähedastega arusaamatusi.

++ Madu, Kukk, Rott
+- Draakon, Jänes, Ahv, Siga, Härg, Tiiger, Hobune
-- Lammas, Koer

TIIGER

Selle märgi all sündinud on tundlikud, kipuvad mõtisklustele anduma ning on kergesti ärrituvad. Enamasti saab Tiigrile osaks teiste austus, kuid mõnikord satuvad nad konflikti ülemuste ja endast vanematega. Juhtub, et nad langetavad mõtlematuid otsuseid või jõuavad õige otsuseni liiga hilja. Üldiselt on tegemist julgete ja tugevate isiksustega, keda ka vastavalt hinnatakse.

++ Hobune, Draakon, Koer
+- Rott, Härg, Jänes, Tiiger, Lammas, Kukk, Siga
-- Madu, Ahv

JÄNES

Sellel aastal sündinud on ereda individuaalsusega andekad ja auahned inimesed. Vooruslikud ja malbed, paistavad nad silma laitmatu maitsega ning kutsuvad esile üldise vaimustuse ja usalduse. Majanduslikult on nad edukad. Jänese aasta inimestele meeldib vahetevahel klatšida, aga nad teevad seda peenetundeliselt ja taktiga. Olles küll õrnad nende vastu, keda armastavad, kiinduvad nad lähisugulastesse siiski harva. Jänesed ei ärritu kergesti ega kaota peaaegu kunagi enesevalitsust, neil on hiilgav teovõime. Jänese aastal sündinud on heatahtlikud ja abivalmis, ehkki mõnikord pedantsed ning melanhoolsed. Neist võiksid saada suurepärased mängurid, kuid oma konservatiivsuse ja ettevaatlikkuse tõttu mängivad nad harva.

++ Lammas, Siga, Koer
+- Rott, Jänes, Draakon, Härg, Tiiger, Madu, Ahv
-- Kukk, Hobune

DRAAKON

Selle märgi all sündinutel on suurepärane tervis. Nad on energilised ja kergesti tuld võtvad, mõnikord ka kangekaelsed ja järsud. Draakonid on emotsionaalsed, resoluutsed ja ausad inimesed, keda võib usaldada. Põikpäised ja avameelsed, suudavad nad alati oma arvamust põhjendada. Draakoni aastal sündinud on võimekad. Raha laenata ja kõnet pidada nad ei armasta ning on mõnikord pisut härdameelsed. Sageli lasevad nad kellelgi enese üle võimust võtta, aga mitte kauaks. Oma vead suudavad nad kiiresti parandada ning on kaasinimeste seas armastatud.


++ Rott, Madu, Ahv, Kukk
+- Tiiger, Hobune, Lammas, Siga, Draakon, Jänes, Härg
-- Koer

MADU

Need inimesed on komplitseeritud ning on sündides kaasa saanud tarkuse ja oskuse vait olla. Nende ettevõtmised laabuvad alati. Sageli on nad ihnsavõitu, mõned ka egoistlikud ja kuulsushimulised. Siiski võivad Maod tegusalt aidata oma vähem edukaid ligimesi. Usaldades ainult ennast ja mitte kunagi teisi, ajavad nad teinekord pilli lõhki. Madudel on kindel eesmärk ja raudne iseloom. Väliselt rahulikud, on nad siiski kirgliku loomusega. Paljud neist paistavad silma välise ja seesmise veetlusega, mis võib nende mõningase tuulepäisusega kombineerituna perekonnas probleeme põhjustada.

++ Härg, Kukk
+- Rott, Jänes, Draakon, Madu, Ahv, Koer, Hobune
-- Tiiger, Siga, Lammas

HOBUNE

Need inimesed on väga populaarsed. Iseloomult rõõmsameelsed, oskavad nad rahaga ümber käia. Olles küll targad ja läbinägelikud, kipuvad nad mõnikord liiga palju rääkima. Hobused on andekad, nende käes laabub kõik. Oma silmapaistva riietuse ja sundimatu käitumisega äratavad nad tähelepanu. Enesekindlatena ja oma väärtust teadlikena ei ole nad ükskõiksed vastassugupoole esindajate vastu. Kui asi puutub tunnetesse, võivad Hobused kõik muu unustada. Kõigele, mis neid huvitab, anduvad nad kogu jõu ja kirega, välja arvatud ametikohustused. Hobused naudivad meelelahutusi ja rahvakogunemisi, mis võimaldavad neil olla tähelepanu keskpunktis. Erakordselt sõltumatud, võtavad nad harva teiste nõu kuulda ning talitavad ikka oma suva järgi.

++ Tiiger, Koer, Lammas
+- Draakon, Madu, Ahv, Kukk, Siga, Jänes, Rott
-- Härg, Hobune

LAMMAS

Selle märgi inimesed on võimekad kaunite kunstide maailmas. Esmapilgul tundub, et neil veab rohkem kui teistel, ent tegelikult on nad elus sageli abitud, sest ujedus, otsustusvõiemtus ja mõningane pessimism takistavad neid iseseisvalt otsustamast. Tavaliselt on Lambad jumalakrtlikud ja jõuavad harva juhtivale kohale. Retoorika pole just nende tugev külg, kuid oma seisukohti oskavad nad kaitsta ja oma tööd teevad nad meelsasti. Raha neil jätkub ning nad hindavad mugavusi, mida see annab. Lambad on arukad, järeleandlikud, heatahtlikud ja keskmisest parema maitsega.

++ Jänes, Siga, Hobune
+- Tiiger, Draakon, Madu, Lammas, Ahv, Rott
-- Härg, Koer, Kukk

AHV

Selle märgi all sündinud inimesed on vastuolulised ja ebausaldatavad, ent targad, leidlikud, osavad ja originaalsed ning leiavad ka rasketele probleemidele hõlpsasti lahenduse. Pole tegevusala, milles nad jänni jääksid. Samas on üsna lihtne neid ümber veenda ja sihist kõrvale kallutada. Ahvid tahavad kõike kiiresti kätte saada ning väiksemgi takistus võib nende meeleolu rikkuda ja plaanid segi ajada. Paljud Ahvi aastal sündinud kannatavad vähese otsustusvõime all. Nad on temperamentsed, isemeelsed ja kergesti ägestuvad, aga ei pea pikka viha. Tänu kainele mõistusele oskavad need inimesed vajaduse korral õigeid otsuseid langetada. Kui asjaolud on soodsad ja keegi neile jalga ette ei pane, võivad nad kuulsaks saada.

++ Draakon, Rott
+- Jänes, Lammas, Koer, Ahv, Härg, Hobune, Kukk
-- Madu, Siga, Tiiger

KUKK

Need on suured mõtlejad ja andekad inimesed, kes armastavad oma tööd ja on sellele pühendunud. Kuked püüavad iga hinna eest sõna pidada, isegi kui see neil ilmselgelt üle jõu käib, ning kurvastavad, kui see ei õnnestu. Mõnikord on nad veidi ekstsentrilised ega suuda seetõttu teistega küllalt kiiresti kohaneda. Nad on kindlad oma õiguses ja vahel on neil tõesti õigus. Sageli on Kuked üksildased ja kinnised. Pealtnäha kindlameelsed, on sellised inimesed tegelikult ujedad ja kartlikud. Nende esitatud plaanid leiavad harva realiseerimist ning nende tundeelule on iseloomulikud järsud tõusud ja niisama järsud mõõnad; edu vaheldub nende elus ebaeduga. nad võivad olla egoistlikud ja ülemäära otsekohesed, ent on võimelised hulljulgelt tegutsema. Igal juhul on nad huvitavad isiksused.

++ Härg, Madu, Draakon
+- Rott, Kukk, Koer, Jänes
-- Tiiger, Ahv, Lammas, Siga, Hobune

KOER

Need inimesed valdavad parimaid inimlikke jooni: nad on truud, ausad, usaldusväärsed ning oskavad saladust hoida. Siiski on nad teatud määral egoistid, sageli veidrikud ja uskumatult kangekaelsed. Nad ei ihalda küll rikkust, kuid raha on neil alati. Koerad võivad olla tundekülmad ega pruugi olla eriti seltskondlikud. Enamasti vaatavad nad asjadele kriitiliselt ning on kuulsad oma terava keele poolest. Alustatu viivad nad alati lõpule ning kuuluvad õigluse eest võitlejate leeri. Neist võivad saada suurepärased juhtivtöötajad.

++ Hobune, Tiiger, Jänes
+- Rott, Madu, Ahv, Koer, Siga, Kukk, Härg
-- Draakon, Lammas

SIGA

Selle märgi all sündinud paistavad silma vapruse ja eneseohverdusvõime poolest. Ettevõetud asjale pühendavad nad kogu jõu, tunnistavad ainult sirget teed ega kaldu sellelt kunagi kõrvale. Need on väga ausad ja julged inimesed, kees võõrastega hästi ei klapi, kuid on oma paljudele sõpradele surmani truud ega jäta neid kunagi hätta. Vähese jutuga, kuid väga uudishimulikud, loevad sellised inimesed palju ja on ilmaasjadest hästi informeeritud. Mõnikord on Sead küll äkilised, kuid ei armasta vaidlusi ja tülisid. Ehkki nende pereelu ei laabu just alati, on nad omade ja sõprade vastu tähelepanelikud ja lahked, püüavad pärast tüli ruttu ära leppida ega pea pikka viha. Sel aastal sündinud ei lase käsi rüppe ka kõige keerulisemate probleemide ees ning tegutsevad tihti impulsside ajel.

++ Jänes, Lammas, Hobune
+- Rott, Tiiger, Härg, Draakon, Kukk, Koer, Siga, Ahv
-- Madu

Allikas: „SAATUSEMÄRGID: endise ja praeguse elu saladused”

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate