No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Soovide täitumise 7 reeglit

by - laupäev, veebruar 22, 2014


Südamest tulnud soovid lähevad täide!

Iga hommik on uus värav just sellise elu jaoks, millisest me unistame. Selleks on aga vaja täpselt teada, mida, keda ja miks me soovime oma ellu kutsuda. Meie sügavaim südamesoov võib tõepoolest täide minna, kui kasutame enda hüvanguks külgetõmbeseadust.

Telli soovid õigesti!
Felix Sendner, raamatu „Soovimise tõelised saladused“ autor toonitab, et enne soovima hakkamist tuleks täpselt üle vaadata oma hetkeolukorra probleemid. Mis minu elus puudub ja mis paneb mind mingit soovi soovima? Mida ma selle puuduse kõrvaldamiseks ise ära teha saaksin ja millest on see puudus tingitud? „Mida selgemalt ja täpsemalt me oma olukorra ära tunneme, seda täpsemalt saame oma soove formuleerida!“ Kui olevik on niivõrd problemaatiline, et me tahaks sellest pigem mööda vaadata, saab selline hoiak nii või teisiti pidurdavaks asjaoluks soovide „õigel tellimisel“.
Külgetõmbeseadus kehtib nii teadlikul kui ka alateadlikul tasandil ja kui alateadlikku ei ole võimalik oma kontrolli alla painutada, siis teadlike valikute abil saame oma elu heaks paljutki ära teha. Me loome oma olevikku, seda pidevalt — iga tund, iga minut, iga sekund –, ja ühtlasi ka oma tulevikku. Meie ees on avatud kogu võimalikkus oma avaruses ja me saame pidevalt teha valikuid, milliseid iganes, lõpmatult paljude teedega ristmikul. Sõltub igaühest endast, kas lasta end suvalisel voolul lihtsalt kaasas kanda või hakata mõtte ja südamesoovi jõuga oma jõesängi ise kujundama.
Võimalik, et eduka soovimise saladust teadsid juba meie esivanemadki, sest kust muidu pärineks eestlaste vanasõna „Igaüks on oma saatuse sepp“. Miks mitte siis korraga elada juba oma unistuste elu?
Pierre Franckhi, Saksa koolitaja ja menuraamatu «Võnkesageduse seadus» autori soovide täitumise seitse reeglit:

1. Reegel. Usu oma soovi

Alustada tasub pigem «väiksemate soovidega», see lubab jääda mänguliseks ning ei tekita hirme ega klammerdumist, mis kahandaksid soovide edukat täitumist.

2. Reegel. Õige sõnastus

Tuleb kasutada mina-olen-põhimõtet ning soovida olevikus ja mitte tulevikus (mina olen terve, mitte ma saan terveks). Mina-tahan-vormi ei maksa kasutada, sest see on ainult tahtmise, mitte olemise seisund (mina tahan rikas olla asemel kasutada mina olen rikas).

3. Reegel. Tänamine

Tänusõnad paberile kirjutatud soovi taga on eduka soovimise kiirendi, sest tänamise kaudu suudame märgata meeldivat. Tänamise läbi suurendame kõigi häid asju, mis meil juba on, seega suurendame positiivset energiat. Positiivne hakkab tõmbama positiivset ehk küllus küllust.

4. Reegel. Mõistuse veenmine

Tähtis on sisemine veendumus, et meil on õigus oma soovile ja et see on alati saadaval. See, mida me mõtleme, ka materialiseerub, sest iga soov on energia.

5. Reegel. Usalda, ära kahtle

Kahtleminegi on omamoodi uskumise liik, ainult et negatiivse märgiga. Kui tahetakse edukalt soovida, on oluline kahtlusi mitte toita.

6. Reegel. Avatud n-ö juhustele

Ükskõik, mida me südamest soovime, see läheb täide, ja universum valib soovi kättetoimetamiseks kõige lühema tee. Ainult et see võib juhtuda üsna ootamatul hetkel ja ootamatus kohas ning seetõttu tasub olla avatud. Ükskõik kui naeruväärne, piinlik või kummaline meile esimesel hetkel meie sisemine vajadus ei tunduks, on oluline seda järgida.

7. Reegel. Tõeliste, suurte soovide väljaselgitamine

Soovist, mis pole kooskõlas meie sisemise minaga, ei ole mingit kasu. Niisamuti soovidest, millega püüame oma elu puudujääke korvata – ka iga puudujääk on tulnud meile midagi õpetama ja enne, kui me pole oma õppetunnist aru saanud, ei vii defitsiidi korvamine üha uute soovidega meid edasi. Pealegi – kui oleme saavutanud tõeliselt sisemise valmisoleku, ei peagi me enam midagi otsima, sest «õige» leiab meid ise üles.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate