No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Parfüümihoroskoop

by - reede, veebruar 21, 2014


Inimese lõhnavalik sõltub peamiselt meeleolust ja individuaalsest maitsest. On ka teada, et lõhnad, mida inimene kannab, mõjutavad suurel määral ka tuju.

JÄÄR (21. märts – 20. aprill) 
Jäär on tegutsejatüüp. Kartmatu loomus tõukab teda seiklustesse, ammendamatu hea tuju ja valmisolek alati lõbutseda teevad jäärast seltskonna hinge.
Sellel tähemärgil on tugev, elurõõmus iseloom. Jäärade tee edule kulgeb koos lõhnaga Happy Clinique, see aroom aitab koguda mõtteid ja vaimujõudu, töö saab tehtud kiiresti ja hõlpsasti!
Jäär-naised on väga haavatavad, varjates seda oma sisemuses sügaval hingepõhjas. Lõhnaõli valikul sobib neile eelkõige lõhn varjatud südamenoodiga, ta ei avane kohe, kuid on kompositsiooni keskmes, tuues esile Jäärade tundliku iseloomu.
Selle tulemärgi deviis – "Alati edasi!". Jäärad ehitavad hingestatult plaane, kuid mitte alati ei vii neid ellu. Selle tähemärgi naised on vahetud ja suhtlusaltid, kaunid ja arukad, taktitundelised ja väga romantilised. Nad elavad kirglikult, armastavad klassikalist parfüümi tugevalt väljendunud aroomiga. Teravad lõhnad aktiviseerivad neid, teevad visamaks ja tähelepanelikumaks. Puidulõhnalised noodid parandavad enestunnet ja innustavad heategevusele. Jääradele avaldab muljet kingitus kirsipunases pakendis.
Naistele: Bulgari "Extreme", Carolina Herrera "212", Elizabeth Arden "Green Tea", Givenchy "Amarige Extravagance", Hugo Boss "Boss Woman", Issey Miyake "L`Eau D`Issey", Lancome "Oui!", Salvador Dali "Laguna".
Meestele: Alfred Dunhill "X-centric", Carolina Herrera "Herrera for Men", Chanel "Egoiste Platinum", Estee Lauder "Pleasures", Giorgio Armani "Armani", Halston Catalyst, Hugo Boss "Boss 6", Jil Sander "Jil Sander".

SÕNN (21. aprill – 20. mai)
Sõnn on mõistev ja kannatlik. Rafineeritud maitsega sõnnidest hoovav sensuaalsus sobib suurepäraselt luksuslike ja kaunite asjadega.
Selle tähemärgi jaoks on esikohal rahulikkus ja harmoonia, nii sisemine kui välimine. Sõnn ei armasta muuta oma harjumusi. Kangekaelsus on selle tähemärgi voorus kui ka puudus: tavaliselt rahulik, kui väljavihastatuna kohutav. Parfüümi valivad Sõnnid "hingele", kompositsiooni keerukus ja disaineri kõlav nimi ei mängi siin mingit rolli, sellepärast võib nende valik tihtilugu tunduda ümbruskonnale ootamatu. Sõnni jaoks kõige sobivam parfüüm sisaldab magusat lillelõhnanooti, bergamoti värsket aroomi. See lõhn stimuleerib nende esteetilisust ja kalduvust laiskusele. Tuuleiil metsasambla aroomiga aitab neil kergemini kohaneda kõikvõimalike muutuste ja uuendustega, tehes nad ettevõtlikuks ja aktiivseks. Sõnni rõõmustab suur pudel lõhnaõli erepunases või ererohelises pakendis.
Naistele: Christian Dior "Diorissimo", Estee Lauder "Beautiful", Giorgio Armani "Gio", Beverly Hills "Giorgio Beverly Hills", Sergio Tacchini "O-zone".
Meestele: Angel Schelesser "Angel Schelesser Homme", Donna Karan "DK Unleaded", Fendi "Life Essence", Guerlain "Vetiver", Hugo Boss "Elements Acqua", Issey Miyake "L`Eau D`Issey", Kenzo "Jungle" 

KAKSIKUD (21. mai – 21. juuni)
Kaksikud on intellektuaalsed ja kütkestavad ning tõmbavad inimesi lausa magnetina ligi. Terav mõistus ning kiire reaktsioon on põhjustatud ülitundlikust meelelaadist, mis ajuti tungib esile romantikaihaluse ja kiindumusvajadusena.
Seda tähemärki iseloomustab teravmeelsus, uudishimu ja püsimatus.Nad on rüblikud, keda on vallanud tegutsemisiha. Kõige ettearvamatum tähemärk, kelle käitumine on arusaamatu lähikondsetele. Nad on väga enesekindlad inimesed, kes omavad palju andeid ja oskusi, mis lihtsalt vaimustab sõpru ja sugulasi. Lõhna südamenoodid peavad olema täpselt piiritletud ja mõistetavad. Vürtside ja värske roheluse aroomid võivad stabiliseerida nende närvisüsteemi. Kinkige neile ekstravagantne ja samal ajal vallatu helekollast või taevasinist värvi pudelike - sellega valmistate Kaksikutele suure naudingu.
Naistele: Alfred Dunhill "Desire", Chanel "Gardenia", Chaumet "Chaumet L`eau", Chopard "Mira-Bai", Givenchy "Hot Couture", Guerlain "Aqua Allegoria Ylang & Vanille", Kenzo "Flower", Lancome "Tresor".
Meestele: Calvin Klein "Calvin", Donna Karan "DK Men", Geoffrey Beene "Eau de Grey Flannel", Giorgio Armani "Armani Emporio", Givenchy "Greenergy", Hugo Boss "Dark Blue", Lanvin "Lanvin", Ralph Lauren "Polo" 

VÄHK (22. juuni – 22. juuli) 
Vähk on tundlik ja uje, mis suunavad ta otsima tasakaalu ja harmooniat. Müstilise ja salapärasena eelistab ta sageli oma mõtteid ja tundeid varjata, elades meelsasti enda loodud unelmatemaailmas.
Haavatav, emotsionaalne ja muljetavaldav, kergesti solvuv. Igaks päevaks võib valida erineva lõhna, nagu tujugi võib olla iga päev erinev. Näiteks, esmaspäev – vaimuerksust ja optimismi süstib Chanel Allure, kolmapäev - Christian Dior Dolce Vita aitab tööl keskenduda ja kontsentreeruda, reede - Davidoff Good Life tõstab tuju enne puhkepäevi ja lisab energiat õhtuks! Vähk – on veemärk, sellepärast puhkab ta kõige paremini mere ääres, kus saab energialaengu. Värske merelõhn ja salapärane kaktuseõite aroom inspireerib Vähi loomingulist hinge. Tema lemmiklõhn – suvine lille-puuvilja aroom. Jasmiin annab Vähile jõudu. Parim kingitus – selleks on ümar lõhnaõlipudel tumekollases pakendis. Sageli meeldib neile ka valge värv, valguse ja puhtuse sümbol.Vähi tähtkuju naised on ustavad ja osavõtlikud, varjavad kiivalt oma sisemaailma, arvates, et tunnete väljendamine näitab nende nõrkust, sellepärast on paljudel nendest mulje kui külmadest ja tundetutest inimestest. Ta otsib helget armastust, mis vastab tema ideaalidele.
Naistele: Cacharel “Noa”, Carolina Herrera “212 On Ice”, Cerruti “Image Woman”, Christian Lacroix “Eau Florale”, Estee Lauder “Dazzling Silver”, Fendi “Fantasia”, Ralph Lauren “Polo sport”, Laura Biagiotti “Laura”.
Meestele: Burberrys “Burberrys of London”, Calvin Klein “Escape”, Carolina Herrera “212”, Cerruti “1881”, Christian Dior “Fahrenheit”, Escada “Silver Light”, Fendi “Life Essence”, Hugo Boss “Boss 6”, Jacques Bogart “Faconnable”. 

LÕVI (23. juuli – 23. august) 
Lõvi on loomult liider ja romantik. Tema ekstravertne käitumine kallutab teda ka silmatorkavate lõhnade poole, kaasasündinud idealism ja üllus panevad ta kohati endas kahtlema. 
Kirgas, elurõõmus, sõbralik, aktiivne, temperamentne, mõnikord natuke kangekaelne, kuid heasüdamlik tähemärk. Kõige sagedamini saavad juhtideks selles tähtkujus sündinud inimesed. Lõvi tähemärk on väga tundeline ja kirglik, sellepärast tuleb parfüümi valikul arvestada mõningate iseärasustega. Lõvid armastavad kalleid asju, hästi sobivad tuntud disainerite uudistooted, originaalsed luksulikud lõhnaõlipudelid (võimalik, et isegi kullast kaunistustega). Nartsissi värske lõhn innustab teda ja peletab sünged mõtted. Puulõhnalised noodid arendavad eneskindlust ja suurendavad eneseväärikust. Lõvi ei suuda vastu panna fantaasiaküllaselt kujundatud pakendile, mis on kollane, roheline või kullakarva.
Lõvi-naine on väga veetlev ja seksuaalne, energiline ning emotsionaalne. Ta elab tunnetega, kümbleb armastuses ja arvab, et nii peabki olema. Nõuab endale kõrgendatud tähelepanu.
Lõvi-mees on tõeline armuke, õrn ja hell, osav ja kirglik. Tema romantilisele ja sentimentaalsele iseloomule ei suuda vastu panna ükski naine, kuid seejuures on ta väga armukade.
Naistele: Cacharel "Noa", Christian Dior "J`Adore", Donna Karan "DKNY", Beverly Hills "Giorgio Beverly Hills", Gucci "Envy", Givenchy "Oblique (Play)", Kenzo "KenzoKi Energisant", Krizia "Krizia", Serge Lutens "Douche Amere", Sisley "Eau du Soir", Torrente "L`Or De Torrente"
Meestele: Bvlgari "BLV Pour Homme", Chanel "Egoist Platinum", Christian Dior "Higher", Donna Karan "DK Unleaded", Estee Lauder "Pleasures", Giorgio Beverly Hills 273 Rodeo, Givenchy "Pi", Hugo Boss "Elements", Kenzo "Eau dans le Sable", Mont Blanc "Presense", Paco Rabanne "XS", Van Cleef And Arpels "Zanzibar" 

NEITSI (24. august – 23. september)
Neitsi on sõltumatu ja praktiline, kuid kaotab ajuti enesekindluse. Inimeste suhtes mõistev neitsi võib mõnikord muutuda kriitiliseks. Suurepärane enesevalitsus võib ekslikult tunduda osavõtmatuse ja kalkusena.

Rahulik, tasakaalukas, põhimõttekindel tähemärkmärk. Kõik oma üleelamised ja emotsioonid hoiab Neitsi endas. Parfüümide valimisse suhtub Neitsi nõudlikult. Tugevad lillelõhnad ja eksootilised aroomid võivad häälestada romantilisele lainele, kui ainult reaalsustaju ei saavuta ülekaalu. Neitsile meeldivad rangete geomeetriliste vormidega lõhnaõlipudelid. Neile võib tugevat mõju avaldada sinine või roheline pakend. Selle tähemärgi naised on väga mõistatuslikud olendid. Õrn Neitsi on pealtnäha külm ja ligipääsmatu, kuid seesmiselt avatud ja haavatav. Ta on kaastundlik, olmes praktiline ja kokkuhoidlik.
Neitsi-mees. Hoolitsev, truu, õrn romantik. Kõik oma üleelamised ja emotsioonid hoiab endas, printsipiaalne ja tasakaalukas. Tark, tõuseb kindlalt ametiredelil - tema karjäär areneb tormiliselt. Reeglina on Neitsid parfüümi valikul eriti nõudlikud.
Naistele: Balenciaga Cristobal, Bulgari "Bulgari", Carolina Herrera "212", Chanel "Coco Mademoiselle", Giorgio Armani "Mania", Roccobarocco "Souvenir d`italie", Jacques Fath "Yin", Kenzo "KenzoKi Relaxant"
Meestele: Ralph Lauren "Romance", Aramis "Aramis", Angel Schlesser "Angel Schlesser Homme", Cacharel "Cacharel pour homme", Cartier "Declaration", Chanel "Antaeus", Giorgio Armani "Acqua di Gio", Hugo Boss "Boss 6"

KAALUD (24. september – 23. oktoober) 
Kaalud on positiivsed ja rõõmsameelsed kaasasündinud suhtlemisoskusega isiksused. Mõnikord ehk liiga tundlikud või masendunud, kuid mitte iial isekad. Kaalud lasevad end iluprobleemidest tihti niivõrd, et võivadki detailidesse takerduma jääda.
Tasakaalukus ja harmoonia – selle poole püüdlevad selle tähemärgi esindajad. Kaalude iseloom on väga leebe, pidev tasakaalu otsimine soodustab annete arengut sellistes valdkondades nagu poeesia, kunst, laulmine, näitlejameisterlikkus jmt. Magusad lõhnad muudavad nad eneskindlamaks. Soojad tubakalõhnad annavad neile enesusku ja otsusekindlust. Kaaludele meeldib, kui kingite talle korrapärase kujuga ümardatud servadega lõhnaõlipudeli, mis on pakitud sinirohelisesse pakendisse. Selle märgi naised on külalislahked, uudishimulikud, viisakad, taktitundelised ja armsad. Ta on naiselik ja armastab, kui temast ollakse vaimustuses. Need õrnad olendid on sünnipärase elegantsiga, peenetundelised, delikaatse iluga.
Mees võlub ja paneb endasse armuma esimesest pilgust. Väga raskelt kohaneb meie maailma keeruliste tingimustega, mistõttu näib mõnikord olevat kinnine ja eemalviibiv.
Naistele: Bulgari "BLV", Cacharel "Noa", Calvin Klein "Truth", Cerruti "Image Woman", Patou "Patou Forever", Ralph Lauren "Romance", Shiseido "Relaxing Fragrance"
Meestele: Burberrys "Touch", Christian Dior "Higher", Estee Lauder "Pleasures", Giorgio Armani "Armani Emporio White", Mexx "Mexx", Rochas "Aquaman", Valentino "Very Valentino", Thierry Mugler "Cologne"

SKORPION (24. oktoober – 22. november) 
Skorpioni heade omaduste rivisse kuuluvad läbinägelikkus, tahtejõud, terav intuitsioon. Kõik see üheskoos moodustab magnetina ligimeelitava isiksuse, kes avaldab inimestele tugevat mõju. Vähem meeldivate külgede hulgas on kangekaelsus, salatsemisvajadus, raevukus. Skorpion on äärmuslik nii armastuses kui vihkamises.
Emotsionaalne, armuküllane märk. Selle tähemärgi esindajad on töökad ja punktuaalsed. Nad armastavad nartsissi peent aroomi. Tsitruseliste aroomid stimuleerivad nende hingejõudu. Vaniliini aroom parandab närvilise Skorpioni tuju, mahendades tema hingelisi konflikte ja tehes ta ligipääsetavamaks. Skorpion – see on ekstravagantne naine, temperamentne, võimukas ja ambitsioonikas. Kangekaelne, ebaõnn teda ei heiduta, sentimentaalsustele ei allu. Väga kirglik ja sensuaalne. Otsused on kiired ja edasikaebamisele ei kuulu. Ta on ilus, veetlev, armastuses ilmutab üllameelset otsekohesust ja ohjeldamatut kirge, mis osutub ideaalseks armuvapustuste ajal.
Selle märgi mehed on kangekaelsed ja egoistlikud, kuid perekonnale truud. Ta on väga võimukas ja armukade. Skorpion tõmbab ümbritsevaid magnetina ligi. Muljet avaldab asümmeetriline lõhnaõlipudel tumesinises, tumepunases või tumerohelises pakendis.
Naistele: Jean Paul Gaultier "Fragile", Lancome "Miracle", Lanvin "Oxygene", Marcella Wouters "Susses Fou", Moschino "L`Eau Cheap and Chic", Shiseido "We`re", Thierry Mugler "Angel", Vivienne Westwood "Boudoir", Yves Saint Laurent "Vice Versa"
Meestele: Annayake "Annayake Pour Lui", Chaumet "Chaumet Homme", Gianni Versace "Metal Jeans", Givenchy "Pi Fraiche", Jacomo "Paradox", Van Cleef And Arpels "Zanzibar", Octane "Octane", Lolita Lempicka "Lolita Lempicka Au Masculin"

AMBUR (23. november – 21. detsember)
Ambur on distsiplineeritud, aus, heatahtlik, helde ja humoorikas, kuid südmeasjades impulsiivne ja mõtlematu. Otsusekindlus ja tugev tahe võivad pingeolukorras muutuda liigseks kangekaelsuseks.
See tähemärk annab tunnistust suurest läbitungivõimest ja intuitsioonist. Tal on esinduslik välimus, on elegantne ja auahne. Tema sujuvad liigutused, rahulik kõne, väljendavad suurt sisemist harmooniat. Ambur-mehed on ustavad ja kiindunud sõbrad, õilsad ja romantilised armukesed. Ta on asendamatu ja vastutav töötaja. Harva on nad tõusikud ja armukadetsejad. Gerberate bukett paneb Amburi südame võpatama, aga lavendli, tsitruseliste ja sambla aroom mõjuvad talle nagu "eluvesi". Talle meeldib väga ebatraditsioonilise kujuga kuninglik-sinise või tulipunase värviga lõhnaõlipudelike.
Naistele: Cartier "So Pretty", Chanel "Chanel 5", Christian Dior "Diorissimo", Lalique "Claire de Nilang", Gianni Versace "Versace Woman", Givenchy "Amarige", Jean Paul Gaultier "Jean Paul Gaultier", Salvador Dali "Laguna"
Meestele: Burberrys "Burberrys of London", Cacharel "Nemo", Calvin Klein "Escape", Clinique "Clinique Happy", Fendi "Life Essence", Giorgio Armani "Armani", Halston "Catalyst", Hugo Boss "Hugo".

KALJUKITS (22. detsember – 20. jaanuar) 
Kaljukits on olemuselt rahulik, kohati koguni passiivne, kuid ettenägelikkus ja mure tuleviku suhtes panevad ta tegutsema. Sõltumatus ja kannatlikkus on suured voorused, kuid enesest ei tohiks liigsesse vaimustusse sattuda. Inimestega suheldes tuleb puudu läbinägelikkusest.
Leebe ja visa, teda saadab alati edu, on väga praktiline. Kaljukitsesid eristab eriline organiseeritus ja vastupidavus. Kaljukits-mehed jõuavad tihti äris tippu, Kaljukits-naised on tõelised töörügajad, nad on samuti visad ja saavutavad püstitatud eesmärke. Kinkige neile lille-puuvilja aktsendiga kirbelt-värske parfüüm massiivses lõhnaõlipudelis, tumedas pakendis, näiteks antratsiidi, tumesinist või tumerohelist värvi.
Naistele: Cerruti "Image Woman", Chanel "Coco", Chopard "Wish", Christian Dior "J`adore Summer Fragrance", Elizabeth Arden "Splendor", Estee Lauder "Beautiful", Gucci "Rush", Hugo Boss "Deep Red", J. Del Pozo "Helloween"
Meestele: Cartier "Must de Cartier", Chanel "Allure", Christian Dior "Fahrenheit", Estee Lauder "Pleasures", Gucci "Envy", Jacques Bogart "Faconnable", Jean Luc Amsler "Prive", Jean Paul Gaultier "JPG Le Male"

VEEVALAJA (21. jaanuar – 20. veebruar) 
Veevalajale on omane meeleolude muutlikkus, mis võib viia nii aktiivse huvini elu vastu kui ka depressioonini. Liiga heas tujus tekitab veidraid olukordi, innukas vaim tundub mõneti pealetükkivusena. Veevalajad on väga tundlikud ja solvuvad kergesti.
Originaalsus, järjekindlus ja visadus – iseloomujooned, mis on omased Veevalajale. See on lahke, leebe, kaastundlik tähemärk. Ta on pidevas kõige uue, parema ja huvitavama otsingus. Naine – kaunis ja veetlev, elab väljaspool tänast päeva. Nad on peenetundelised, kohanevad kõige uuega, võimelised sügavalt tundma, kuid unustavad kiiresti. Tema elu möödub ime ootuses, mis tavaliselt jääbki sündimata.
Selle märgi mehed on tugevad ja tahtejõulised, hingelise asetavad materiaalsest kõrgemale. Soovitatav pakend Veevalaja kingitusele – lillakas-punane või külm-sinine ja ilmtingimata hõbedase varjundiga.
Naistele: Chanel "Chanel 19", Chopard "Madness", Christian Dior "Forever and Ever", Estee Lauder "Intuition", Fendi "Fantasia", Givenchy "Oblique (Rewind)", Gucci "Accenti", Sonia Rykiel "L`eau de Sonia Rykiel".
Meestele: Ralph Lauren "Polo Sport", Mont Blanc "Presense", Lancome "Miracle Homme", Yohji Yamamoto "Yohji Homme", Clinique "Clinique Happy", Cacharel "Cacharel pour homme", Hugo Boss "Dark Blue", Angel Schlesser "Angel Schlesser Homme", Donna Karan "DK Men"

KALAD (21. veebruar – 20. märts) 
Kalad koondavad oma sundimatu käitumisega enda ümber inimesed, kes naudivad vaba suhtlemist. Mõningane endassetõmbunud tundlikkus meeldib ka ujedamatele. Kõge meeldivam on elav kujutlusvõime, mis näeb inimesi ja olukordi alati romantilises valguses.
Mõistatuslikkus ja romantilisus on Kalade juures kõige märgatavamad. Kalad on kergesti haavatavad, võivad tihti tujust ära minna, siiski on neil suurem kalduvus rõõmuks ja lõbuks, kui ümberringi on kõigil hea ja mõnus olla. See on vastuoluline naine, rikka kujutlusvõime ja magnetilise sarmiga. Ta on ilus ja oskab seda ära kasutada. Sellistesse naistesse armuvad mehed silmapilkselt ja tagasivaatamata.
Mees on tähelepanelik ja romantiline, kuid väga otsustusvõimetu, kartusest olla eemaletõugatud. Väga helde ja vastutulelik, raskel hetkel alati kõrval. Rasked sambla ja ambra palsamiaroomid äratavad neis õrnuse ja fantaasia. Kalasid võib rõõmustada õrna, pastelses pakendis, ebatavalise kujuga lõhnaõlipudeliga.
Naistele: Laura Biagiotti "Emotion", Chopard "Wish Pure", Estee Lauder "Dazzling Silver", Guerlain "Samsara Shine", Kusado "Sensu", Nina Ricci "Premier Jour", Shiseido "Femenite du Bois", Yohji Yamamoto "Yohji Essential".
Meestele: Bulgari "Bulgari pour homme", Calvin Klein "Contradiction", Donna Karan "DKNY", Paco Rabanne "Ultraviolet Man", Cartier "Declaration", Hermes "Bel Ami", Laura Biagiotti "Roma Uomo", Shiseido "Basala"

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate